Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 05-01-11, 13:00
OlgaM Ο χρήστης OlgaM δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-01-2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη, Νέα Παραλία
Μηνύματα: 349
Προεπιλογή

Το αντιλαμβάνομαι και εσάς σας τιμά ότι ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα που έχει ο καθένας με το ενυδρείο του. Και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι μπήκα σε ένα forum με συγκεκριμένο θέμα το οποίο είναι τα ψάρια και όχι κάτι άλλο... Χρησιμοποίησα απλώς κι εγώ μία υπερβολή για να "κατευνάσω" κάποιες μεμονωμένες και δικαιολογημένες ίσως αντιδράσεις παλαιότερων σε αυτό που εκλαμβάνουν ως "χαζομάρα" των νεότερων, με όλες τις καλές προθέσεις φυσικά. Διότι νομίζω ότι το θέμα εδώ είναι ακριβώς αυτό που προείπες, όταν σε ένα εξειδικευμένο forum μπαίνει κάποιος ανίδεος, ο οποίος στο μεταξύ νομίζει ότι έκανε μία καλή προσπάθεια, χάνει τον ενθουσιασμό του και νιώθει υπερβολικά γρήγορα πολύ μεγάλη την ευθύνη ( και τα έξοδα να προσθέσω ), το οποίο μπορεί να τον αποτρέψει συλλήβδην από την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θεωρώ ότι είναι το τελευταίο που επιθυμεί κάποιος εδώ μέσα. Από την άλλη, οι παλαιότεροι που έχουν φτάσει σε σημεία όπως είπες να "παίζουν" με λεπτομέρειες της καλύτερης λειτουργίας ενός ενυδρείου, μπορεί να ακούνε ως εξωφρενικές τις προσεγγίσεις των καινούργιων. Γι' αυτό κρίνω ότι όταν κάποιος ξέρει περισσότερα, δεν πρέπει να διακατέχεται από ελιτισμό απέναντι σε κάποιον καινούργιο ούτε βοηθούν οι ειρωνείες και οι υπερβολές - μιλάω γενικά τώρα.
Περαιτέρω, μιλώντας προσωπικά, αντιλήφθηκα σχετικά γρήγορα ότι δεν είναι όπως νόμιζα το θέμα "ενυδρείο". Γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πριν ασχοληθεί ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία δραστηριότητα που απαιτεί να λάβει κανείς υπόψη του τόσες πολλές παραμέτρους και λεπτομέρειες. Απομένει λοιπόν να σταθμίσω πόσο χρόνο μπορώ να διαθέσω και να αναλάβω μόνο αυτά που μπορώ να διεκπεραιώσω υπεύθυνα και σωστά. Χαίρομαι που τουλάχιστον η δεύτερη επιλογή του μονομάχου με τα αγγελόψαρα να μετακομίζουν σε ένα σωστότερο ενυδρείο τυγχάνει να είναι και σωστή.
Ας το πάμε λοιπόν από την αρχή, ορθότερα:
Πόσα λίτρα πρέπει να είναι το ενυδρείο που θα πάρω για τα δύο αγγελόψαρα και ποιο σχήμα είναι το καταλληλότερο; Πόσα ακόμη πρέπει να προσθέσω, τι είδος άμμου πρέπει να βάλω? Ευχαριστώ και πάλι
-------------------------
Πάω στο pet shop να διευθετήσω το ζήτημα........

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 05-01-11 στις 13:00 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02130 seconds with 10 queries