Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #32  
Παλιά 29-12-10, 15:43
johns741 Ο χρήστης johns741 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 21-01-2009
Περιοχή: ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Μηνύματα: 16
Προεπιλογή

Σχετικα με τις τροφες εγω ειχα προσπαθησει και ταιζα και με το Nobil Fluid Artemia tiw JBL.Το δεχονταν τοσο ο γονος οσο και οι γονεις.

Εμπειρικά νομιζω οτι ζευγαρωμα εξαρταται απο πολους παραγοντες.Φαντασου οτι το συγκεκριμενο ζευγαρωμα εγινε σε 15 λτ ενυδρειο ενω τωρα ειναι σε 60λτ και δεν εχουν κανει τπτ.

Εξαρταται απο τα ψαρια ενω το βασικοτερο που λενε και πολλοι συχομπιστες εδω ειναι οτι πρεπει να σκεφτεις τι θα κανεις και τα νεογεννητα.

Θελει καποια αφωσιοση χρονου,να προσεχεις τον αρσενικο να τον βγαλεις μετα απο καποιες μερες μετα να φτιαχνεις αρτεμια για τα μικρα κλπ.
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις το αρσενικο με τι μεγαλη στοργη να προσεχει τα αβγα και σε 1 ωρα ξαφνικα να τα εχει φαει ολα.Βεβαια ειναι μοναδικη εμπειρια και καταλαβαινεις το μεγαλειο της φυσης, πως ενα επιθετικο σχετικα ειδος μετατρεπεται σε στοργικο πατερα, και απαλα με τα πτερυγια του να ανακατευει το χαλικι για να βρει αυγα και να τα ανεβασει με το στομα του στην επιφανεια και να τα κολλησει στη φωλια.....

και εγω με φακελακια εφτιαχνα αρτεμια αλλα εχει διαδικασια.Δεν χρειαζεται ιδιαιτερο εξοπλισμο, ενα 1,5λτ απο αναψυκτικο 1 φακελακι και 1 αεραντλια και 1 συριγγα για τη συλογη της αρτεμιας.Το φακελακι πριω κανε 6 μηνο ειχε 1 €.
-------------------------
Και ενα βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=gJVP6BmMi9k

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johns741 : 29-12-10 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01340 seconds with 10 queries