Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-12-10, 14:15
Το avatar του χρήστη olga
olga Ο χρήστης olga δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Mε μακρυτερο οδηγο,απλα δεν εχω πλεον καμια επιρροη επανω του,νομιζω οτι θα φτασω να εχω δοκιμασει ολα τα anti-pull βοηθηματα,αν και αυτο που κανουν ειναι να τον κοβουν απο το να τραβαει πολυ,στην ουσια δεν μαθαινει μ'αυτα.Μολις βαλεις το λουρι στο κολαρο το κανονικο,ξανα τα ιδια.Στεναχωριεμαι γιατι οι βολτες μικραινουν αναλογα με τις αντοχες μας,μια τετοια κατασταση ειναι ψυχοφθορα και για μας και για τον σκυλο..
Γενικα πολλοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι με το να μην απαγορευσουν στον σκυλο τους να κανει κατι,το κανουν για το καλο του και για να μην τον καταπιεσουν.Εχω γινει πολλες φορες η στριγγλα της υποθεσης ,κυριως με το να πηδαει και να σηκωνεται ορθιος πανω σε αλλους.Απο μικρο φροντισα να του το μαθω και δεν το αφηνα ποτε να το κανει.Ελα ομως που οποιος ερχοταν στο σπιτι και του εδινε αερα,πηδουσε πανω του και τον αφηνε λεγοντας ''εμενα δεν με πειραζει''.Πειραζει ομως εμενα που μπορει ανετα να ριξει καποιον κατω και εχουμε γλιτωσει στο τσαφ ξαπλωματα.Και αντε για τους μεγαλους,αλλα το ιδιο παει να το κανει και σε παιδακια απο την χαρα του και ειναι ακρως επικυνδινο..Κοινως αυτη τη στιγμη,απλα δεν πηδαει πανω σε μενα,αλλα σε ολους τους αλλους και τρεχω να τον κατεβασω κατσαδιαζοντας τον και κανοντας τον ρολο της ''σκυλας''
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01350 seconds with 10 queries