Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-10, 19:05
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Ώπα, τώρα εσύ Αλέξανδρε "τα πήρες" χωρίς λόγο. Μια ιδέα πέταξα, δεν αμφισβήτησα ούτε την εμπειρία σου, ούτε τις καλές σου προθέσεις και κυρίως δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.

Αν νομίζεις ότι δεν πρέπει να συζητηθεί το θέμα κι ότι η πρότασή μου ή η συμμετοχή του κοινού δημιουργεί πρόβλημα, το κλείνουμε εδώ και στο χέρι σου είναι την άλλη φορά να μην ψηφίζουμε.

Εγώ, αντιθέτως πρότεινα, αυτή την πρωτοποριακή ιδέα να ψηφίζει το κοινό, να την ενισχύσεις ακόμη περισσότερο, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψήφο του.

Κι επειδή ρωτάς, σου απαντώ ότι προσωπικά θα ήμουν πιο περήφανος να πάω καλά στις ψήφους των 250 (αυτών που με θάψανε ), παρά των 7 της κριτικής επιτροπής.

Όσο για "συμπάθειες, συμμαχίες και αλλα περιεργα", νομίζω πιο δύσκολα επηρεάζονται 250 άτομα, παρά 7. Δεν υποννοώ τίποτα για τους κριτές, προς Θεού, μακρυά από μένα.

Ειλικρινά αν πιστεύεις ότι τα έγραψα αυτά για να δημιουργήσω θέμα, ευχαρίστως να σβηστούν όλα τα τελευταία ποστ, εγώ ήθελα να βοηθήσω και πίστεψα ότι έπρεπε να συζητηθεί.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,20376 seconds with 10 queries