Φιλε μου Κωστα χρονια σου πολλα κ καλες γιορτες.τιποτα,απλα respect γιατι αυτα τα τρια λαθη που μολις προανεφερες αυτα ακριβως εγιναν!κ να πω οτι δεν ταξερα να πω παει στο καλο,αυτα ακριβως μου επισημανε κ η συζυγος κ να που η βιασυνη κ ο ενθουσιασμος εφεραν αυτα τα αποτελεσματα!στεναχωρια κ προβληματισμο.δεν ξεπλυνα χαλικι(βλακεια No1),μπολιασα μια μερα πριν κ ξεχασα να μετρησω(βλακεια No2),βιαστικα να προλαβω τα χριστουγεννα κ τους αγορασα(βλακεια No3) γιατι τους εβαλα ολους μεσα παλι απο ενθουσιασμο να τους απολαυσω.ειπαμε οσο μεγαλωνω μαθαινω απλα πρεπει να μην τυφλωνομαι απο μεγαλο ενθουσιασμο!οσων αφορα το υφος σου,τι να με πειραξει ρε Κωστη;ουτε με εβρισες,ουτε με προσβαλλες,ισα-ισα με βοηθησες πραγμα που ολοι χρειαζομαστε σε τετοιες στιγμες,γιαυτο αλλωστε υπαρχουμε εδω μεσα.θελω παρα πολυ καρδιναλιους απλα δεν μπορω να τους βαλω στο μεγαλο γιατι ειναι τα σκαλαροτερατακια εκει κ θα κανουν παρτη μολις τους δουν,γιαυτο αγορασα το μικρο κ να τους ευχαριστιεμαι κ να τους εχω στο σαλονι μιας κ δεν υπαρχει χωρος για μεγαλυτερο ενυδρειο.δηλ ποσους προτεινεις να βαλω συνολο μεσα;ξερω οτι η μαγεια τους ειναι σε μεγαλο ενυδρειο.δεν ξερω,θα δειξει στο μελλον τι θα γινει.