Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-12-10, 10:50
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Κι η δική μου εμπειρία, κι ένα δικό μου είχε σπάσει ο πάτος. Όλος ο πάτος. Έβαλα αρκετή σιλικόνη και μπόλικη στις άκρες και κόλλησα από πάνω τον νέο πάτο. Είναι τώρα ... χμ να θυμηθώ ... 8 περίπου χρόνια σε λειτουργία και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά να τονίσω ότι είναι 20 λιτρο.

Εγώ λέω να μην πειράξεις τον παλιό πάτο. Όσο νά' ναι θα ταρακουνηθεί και μήπως με το ξήλωμα πειραχτούν και τα πλαϊνά κολλήματα. Βάλε καλή και μπόλικη σιλικόνη κυρίως στο σπάσιμο και στην τρύπα και νέο πάτο από πάνω. Αυτοί οι δύο πάτοι δεν ξεκολλάνε με τίποτα και η σιλικόνη δεν θα αφήσει να προχωρήσει το ράγισμα. Μόνο θέλει μαστοριά στην καμπύλη.

Και γιατί να παρατήσεις τα νταμάρια; Βάλε από κάτω φελιζόλ, και στήσε τις πέτρες πάνω στο φελιζόλ. Μέχρι να το στήσεις ντύσε πρόχειρα τα πλαϊνά τζάμια με νάιλον με φυσαλίδες ... έτσι "για τον φόβο των Ιουδαίων".

Χίλιες γνώμες άκουσε και κάνε την δική σου.

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01215 seconds with 10 queries