Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-04, 07:41
George-A Ο χρήστης George-A δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: MN, USA
Προεπιλογή

mikenuke, απο ποιόν ζήτησες συγνώμη;
Εγώ θα σου ζητήσω αν απαλαχθείς απο την άλγη!

Να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν πρότεινα blackout, απλά έτειχε να διαβάζω αυτα εκείνη την στιγμή και είναι σε αντίθεση με την αύξηση του φωτισμού που σκεφτόσουνα. Και λογικά δεν γνωρίζω αν δουλεύει ή όχι στην περίπτωσή σου, αφού δεν το δοκίμασα ποτέ!!!

Εγω αυτό που βλέπω στην δικιά μου περίπτωση είναι αυτά που ανέφερα και ποιό πάνω. Ισορροπία και σωστή ανάπτυξη φυτών. Μου έχει φουντώσει άλγες πολλές φορές, πάντα σταματάει με την επαναφορά ισορροπίας, την αφερώ την άλγη με κλάδεμα και μαγνήτη. Αν κάτι δεν παει καλά την επομένη γίνεται τριπλάσια!!

Ρίξε μια ματιά εδώ:

Αν δεις καλά τα φύλα της hygro απο πίσω έχουν καποιο πρόβλημα, κυρίως έλειψη ποτάσσιου Κ. Αρα το πως θα φύγει η άλγη είναι γνωστό! (όχι βεβαια με blackout )

Αυτό που κράτησα απο το μύνημα του Τομ Μπαρ είναι:
But back to BGA, generally it appear when the surface is oily, low plant growth, absent/too low NO3, low flow areas, dirty filter.

Για το ΚΝΟ3 που ρώτησες, αυτό σου δίνει τα 2 βασικά μάκρο: λίγο Κ=ποτάσσιο και Ν=άζωτο. Αν δεν τα έχεις με την ενδυκνυώμενη ποσότητα, (Κ=20ppm και ΝΟ3=5-10ppm) μην περιμένεις να σου δουλέψει καμιά συνταγή.

Page generated in 0,01435 seconds with 10 queries