Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-10, 19:53
kws Ο χρήστης kws δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: n.smyrni
Προεπιλογή

λοιπον πρωτα απο ολα δεν μου αρεσουν τα ξυλινα γιατι θελω να εχω οψη απο ολες τις πλευρες. δευτερον δεν θλω τσιμεντενιο γιατι δεν θελω κατι σταθερο γιατι ειμαι 15χρονων και μετα απο λιγα χρονια το πιο πιθανο ειναι οτι θα φυγω απο αυτο το σπιτι οταν με το καλο περασω σε καποια σχολη και θα ηθελα να το παρω μαζι μου. να παω σε 12αρι η σε 15αρι με το 12 θα εχω προβλημα? θελω 5,52τμ μονο για το ενυδρειο ποσο θα μου παει περιπου με το 15 και ποσο με το 12? καποιος ειπε οτι το σαμπ θα πρεπει να ειναι 300 λιτρα και μου φανηκε υπερβολικο. ποσο θα πρεπει να ειναι και ποσα χιλιοστα θα πρεπει να ειναι το τζαμι που θα το φτιαξω? οι κοντρες ποσα χιλιοστα θα πρεπει να ειναι? τα λεω ολα αυτα για να δω οσο μπορω που κιμενεται η κατασκευη για να πιασω καμια δουλεια τωρα στις διακοπες χριστουγενων και το καλοκαιρι να μαζεψω γιατι απο οτι καταλαβαινεται δεν υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απο πισω και οταν κανεις κατι μονο σου και με δικα σου λεφτα σου δινει πολ μεγαλυτερη ικανοποιηση. αν καποιος εχι φτιαξει κατι παραπλησιο ας μας πει ποσο του πηγε για να εχουμε μια ιδεα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01387 seconds with 10 queries