Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-11-10, 14:10
Το avatar του χρήστη mpoumpoula
mpoumpoula Ο χρήστης mpoumpoula δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βύρωνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpoumpoula Εμφάνιση μηνυμάτων
No3 έχω 0.5. Το ενυδρειο ειναι σε φάση στρωσίματος ακόμα. Θερμοκρασια 28 βαθμοί . Τροφη ρίχνω μια φορα σαν να τάιζα τα ψαρια μου.
-------------------------

Μετα απο ερευνα αγορας κατέληξα στις εξής: Αrcadia Original Tropical 90cm, 30Watt και Arcadia Fresh Water 45cm. 15watt. Τί λέτε;;;; Θα ειναι οκ για τα φυτα μου;;; Απο διαστασεις και βατ ειμαι ακριβως, αλλα δεν ξερω από Κelvin. Ή μηπως θα ήταν καλυτερα να πα΄ρω την Tropicalμικρη και την Fresh water μεγαλη;;;
ΝΟ3 έχω 5 κι όχι 0.5. Έκανα λάθος...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα Κατσούρη Εμφάνιση μηνυμάτων
Η arcadia original tropical δεν είναι 15 w αλλά 11. Αν κατάλαβα είναι η λάμπα που δεν προσαρμόζεται στο καπάκι αλλά στα πλαινά τζάμια του ενυδρείου.
Είναι εξαιρετική λάμπα, την έχω και εγώ αλλά είναι για μικρά ενυδρεία. Ο φωτισμός της δεν θα σε καλύψει. Θέλεις το τριπλάσιο τουλάχιστον φώς για τις διαστάσεις σου, μαζί με την άλλη των 30βάτ.
Από ότι ειδα σε δύο μαγαζιά η Αrcadia fresh water των 45 εκ ειναι 15βατ. Θα κοιταξω να δω αν με παιρνει για μεγαλυτερη λαμπα.. καλα καταλαβες για τη θέση της λαμπας.
Λοιπον, η κατάσταση σήμερα έχει ως εξής: Μετά τα κλαδέματα των χαλασμενων φύλλων και το πέταμα του κερατόφυλλου που είχε λιώσει, έριξα 2ml Σίδηρο της Seachem και έβαλα και από μισή ταμπλέτα 4 εκατοστά κοντά από τις ρίχες της κρυπτοκορίνας και της μπακόπας. Όσο κερατοφυλλο δεν ειχε λιωσει, φαινεται πολυ πολύ ζωντανό και καταπρασινο, η δε μπακοπα άρχισε αισθητα να παιρνει τα πανω της! Ελπίζω να τα εσωσα... Ο χρονος θα δειξει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 25-11-10 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01442 seconds with 10 queries