Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-10, 01:41
Το avatar του χρήστη zapatas
zapatas Ο χρήστης zapatas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Send a message via Skype™ to zapatas
Προεπιλογή

ναι Maverick θα συμφωνισω και εγω σε αυτο που λες, αλλα αυτο που λες ειναι τελειως διαφορετικο απο το να εχεις εναν η ακομα και 2 μονομαχους σπιτι σου σε ενυδριο! εκει πας για κατι αλλο αναπαραγωγες-εμποριοη την τρελα σοου ρε παιδι μου και δεν ξερω και εγω τι αλλο(και καλα κανεις), ξεφευγεις ομως απο την νοοτροποια οτι εχουμε ενα ψαρακι και προσπαθουμε να του δωσουμε ενα ομορφο σπιτακι ωστε να ειναι αυτοσ και εμεις καλα. ειναι λοιπον κατι αλλο αυτο που λες, και δεν συζηταμε εδω για αυτο!

στεφανε οσο για τις συμπερηφορες που λες, εχω βαλει τον ιδιο μονομαχο σε 7 σε 35 και σε 90 λιτρα. ητανε λες και ειχα 3 διαφορετικα ψαρια. και οσο περιεργο και να σου φανει(οπως φανηκε και σε μενα οταν το εζησα) στα 90 λιτρα ειδα τον καλυτερο του εαυτο.διαφορετικη κινηση, διαφορετικη διαθεση οπως επισης ηταν και πιο ησυχος δεν ψαχνοτανε δεξια και αριστερα ολη την ωρα, πιο χαλαρος στα 90 λιτρα, αλλα αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε, ειναι το κολυμπι που εριχνε.πραγμα το οποιο δεν θα το δεις ποτε στο 10λιτρο. ουτε και εγω στο 30 λιτρο που εχω τωρα τον δικο μου!
και οσο για αυτο:
Παράθεση:
Ο λόγος που έκανα το θέμα είναι γιατί παρόλο που είχα διαβάσει για τον χαρακτήρα τους , οι περισσότερες παρουσιάσεις ήταν με συγκατοίκους και είχα την ψευδαίσθηση οτι '' έλα μωρε , ένα σαλλιγκαράκι και μια γαριδούλα θα τις παίξει''.
οτι και να διαβασεις για τους μονομαχους μονο οταν τον παρεις θα δεις και θα καταλαβεις για τι προκειται... ο καθε ψαρης ειναι διαφορετικος και με διαφορετικη προσωπικοτητα!

Page generated in 0,09622 seconds with 10 queries