Η στάθμη του νερού είναι ακριβώς 12cm.Τον αρσενικό τελικά τον απομάκρυνα απο το ενυδρείο γιατι είδα μερικά απο τα νεογέννητα να κολυμπούν οριζόντια και αυτός δεν έκανε τίποτα απο το να κάθεται σε μια γωνία.Ήθελα να ρωτήσω πόσα περίπου αυγά κάνουν γενικά τα Betta Splendens μιας και οταν τα είδα πρώτη φορά μέτρησα περίπου 40 και τώρα βλέπω πολύ λιγότερα ψαράκια.Είναι λογικό που στην επιφάνεια του νερού βλέπω κάθε φορά 5 ψάρια;Τα έχω παρατηρήσει και ανεβοκατεβένουν συνέχεια απο την επίφανεια στον βυθό.Όταν λέω 5 ψάρια δεν είναι τα ίδια καθε φορα(δεν τα θυμάμαι ενοήτε απλά έχω κάτσει αρκετές ώρες και τα παρατηρώ)και όλα έρχοντε στην επιφάνεια και αφού κατσουν λιγο ακίνητα,κολυμούν λιγο οριζόντια και ξανά στον βυθό.’υριο θα ψάξω για τροφή σε υγρή μορφή για να τους δώσω.
Το αυγό να το κάνω μείγμα μαζί με flakes μόνο το ασπράδι ή και τον κρόκο;
Επίσης λόγω ελλείψης ενυδρείου τον αρσενικό τον έχω πρόχειρα σε ένα ποτήρι πλαστικό.Μπορεί να πάθει κάτι;Την θηλυκιά την έβαλα στο μεγάλο με τα υπόλοιπα ψαράκια.(όχι τα νεογέννητα)
Πότε θα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για αλαγή του νερού των νεογέννητων;
Αυτές οι απορίες και τα νέα προς το παρόν,θα σας ενημερώνω συνέχεια και σας ευχαριστώ όλους που με βηθάτε για να είναι επιτυχής η πρώτη μου αναπαραγώγη!