Θέμα: Πόλεμος
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #38  
Παλιά 10-11-10, 11:24
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-01-2007
Περιοχή: Δράμα
Μηνύματα: 1.993
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 6981giwrgos Εμφάνιση μηνυμάτων
.....χαλαω τα λεφτα μου σε βλακιες και αλλα τετοι.φισικα εγω δεν εδωσα σημασια.....
Αν σκεφτόντουσαν (όχι μόνο οι δικοί σου) σε τι άλλες βλακείες μπορούσαμε να ξοδεύουμε τα λεφτά μας θα ήταν ευγνώμονες που έχουμε ένα τόσο όμορφο χόμπι να ασχολούμαστε!

Με εκνευρίζουν οι γυναίκες που βλέπουν το σπίτι ως τον προσωπικό τους χώρο που δεν "χωράει" το χόμπι των υπόλοιπων μελλών. Ευχαρίστως θα έβγαζα τα γυαλικά από την μια μεριά της βιτρίνας για να βάλει ο γιός μου (αν ήθελε) τα μοντέλα των τρένων του! άλλωστε είναι κομψοτεχνήματα!

Για βάλτε τους λίγο την ιδέα που θα μπορούσατε να ξοδεύετε τα λεφτά, με τι άλλο "χόμπι" θα απασχολούσασταν στον ελεύθερο χρόνο σας και ελπίζω να καταλάβουν. Εγώ το έκανα με τους γονείς μου όταν θεώρησαν ότι 40 χρονών γυναίκα είναι βλακεία να παιδιαρίζω με ψαράκια και γλαστρολίμνες!

Αλλά πάντα .... μην ξεχνάμε ... ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ...
....βρε Παύλε, όχι και στον πάγκο της κουζίνας!!! Είναι χώρος εργασίας! Πως θα σου φαινόταν αν π.χ. στον πάγκο που έφτιαχνες τα ενυδρειακά σου σου έστεινε μια ανθοστήλη;
__________________

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01454 seconds with 10 queries