Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 31-10-10, 19:56
Χαραμάδας Ο χρήστης Χαραμάδας δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 31-05-2007
Περιοχή: xarilaou-thessaloniki
Μηνύματα: 473
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Χαραμάδας
Προεπιλογή

Aλλη μία κεφάτη,επιτυχημένη και πλήρως αποδοτική συνάντηση έγινε σήμερα στο καφέ ''les amis'',από τους φίλους Β.Ελλάδος(φώτο ο mr Χάρης-κατα κόσμο ''drbig''-....όταν θυμηθεί).
Το γέλιο άφθονο,οι απόψεις πολλές και τα συμπεράσματα ακόμη περισσότερα.Κουβέντα για τις Ελληνίδες οδηγούς δεν έγινε γιατί ''αποχώρησε'' νωρίς η εκπρόσωπος τους (βλέπε Όλγα),έγινε όμως (για πολλοστή φορά)κουβέντα για το άν ταιριάζουν οι δίσκοι με τα endlers......(κάποιοι δεν λένε να το εμπαιδώσουν )
Σήμερα πιάσαμε όλη την πλευρά της καφετέριας αφού είχαμε πολλή μεγάλη προσέλευση και απεδείχθη για άλλη μια φορά ότι η ''ψαροκουβέντα'' έχει πολλές συμπάθειες,όσο συχνά κι αν γίνεται.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσους έφεραν φυτά-σαλιγγάρια-ψαράκια και υλικά, τα οποία μοιράστηκαν και βόλεψαν φίλους που τα είχαν ανάγκη.
Να είμαστε καλά μέχρι την επόμενη συνάντηση που λόγο εκλογών μπορεί να αργήσει να γίνει....εκτός κι άν υπάρξει (...λέω τώρα εγώ...) κάποια ''εμβόλιμη'',πρίν ή ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών...... ίδωμεν.
 
Page generated in 0,01378 seconds with 10 queries