Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria-paok
guyz kai kiries,to nero sto enidrio moy ine pentakatharo alla kai ta idia psaria moy na sas elegan oti ine mia xara de tha sas epithan.ok afou thelete na akoysete afta poy mono esis thelete na akoysete tote sas leo oti:ta misa psaria mou pofane s ayta ta xronia poy exo enidrio kai ta alla misa petagonte apo to enidrio kai aytoktonoyne.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Discos
Και επειδη εχω προσεξει πως καποια νεα μελη δεν εχουν διαθεση για διαβασμα και παρολο που κανουν καποιες ερωτησεις , οταν οι απαντησεις δεν ειναι αυtες που περιμενουν απλα τις αγνοουν παντελως.
|
Δηλαδη εαν σου ελεγα πως κανω αλλαγη νερου νερο μονο μια φορα το χρονο και το ενυδρειο τοτε πληρη απολυμανση με χλωρινη. Σε 50 λιτρα νερο 10 ξιφοφορους και 20 guppy με εναν πλακοστομο, οπου για φιλτρο μια αεραντλια στο φιλτρο βυθου. Ανθρακες και τα λοιπα δεν χρειαζεται καθοτι οπως λεει η παροιμια ανθρακες ο θησαυρος και ειμαι καλα και εχω χωρο ακομα για 5 σκαλαρια μια και στο μαγαζι που ειδα στον Κυρ. Μανωλη που εχει 20 σκαλαρια στον ιδιο χωρο ειναι ΟΚ.
Ειδες ο Κυρ. Μανωλης...To κακο ειναι ο καθε κυρ. Μανωλης επειρεαζει πολυ κοσμο και δεν ειναι καλο αυτο.
Καλως ηλθες τωρα και πιστευω πως σιγα σιγα καποια απο αυτα που σου λεμε θα μπορεσεις να τα καταλαβεις. Ισως οχι τωρα αλλα με καποιο αλλο ενυδρειο στο μελλον τα πραγματα σιγουρα θα ειναι καλυτερα για την αγαπη σου με τα ψαρακια σου.