Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-04, 23:39
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Kαλα τα Sacem ΔΕΝ ειναι και οτι καλυτερο....Ειμαι παθον. Αστο κατ΄εμενα και πηγαινε σε αξιοπιστες λυσεις οπως EHEIM-RENA-FLUVAL.

Με δικη μου προτιμηση πρωτα σε ΕΗΕΙΜ μετα σε FLUVAL και μετα σε RENA ή PRIME της HYDOR.

Μην ακουσεις κανεναν εαν σου πει πως τα Rena ειναι σαν τα Eheim αλλα ποιο φθηνα. Τιποτα δεν θα μπορουσε να ειναι ποιο μακρυα απο την πραγματικοτητα απο αυτο. Tα ΕΗΕΙΜ ειναι η ΚΟΡΥΦΗ σε ολα. Τα ποιο αθορυβα φιλτρασ την αγορα.Οπως λενε οτι και τα fluval ειναι ελατωματικα κτλ. Παλι καμια σχεση γιατι ειναι πολυ καλα φιλτρα για τα λεφτα τους και παρα πολυ αξιοπιστα. Επισης ειναι και απο τα ποιο αθορυβα πολυ κοντα στα ΕΗΕΙΜ. Τα rena καλα ειναι αλλα ειναι αρκετα ακριβα για αυτο που δινουν και κανουν και θορυβο ενω τα hydor ειναι πολυ δυνατα, φθηνα αλλα κανουν και αυτα λιγο θορυβο. Βεβαια ειναι μακραν τα φθηνοτερα και ο λογος αποδοση προς λεφτα ο καλυτερος ολων εδω.

Αυτη ειναι η μικρη μου γνωμη αφου τα εχω ολα δουλεψει και τα εχω δει στην πραξη και με βαθος χρονου.

Αυτα

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01276 seconds with 10 queries