Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 23-10-10, 09:51
Το avatar του χρήστη Aquablue
Aquablue Ο χρήστης Aquablue δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-09-2010
Περιοχή: Κύπρος
Μηνύματα: 181
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραιο το ενυδρειο σου!!! και σωστη προσπαθεια!
μικρα τιπς για να "δειξει".
δωσε φυσικοτητα...δηλαδη τις λευκες πετρες που εκανες πυργο...αστες κατω και αν θελεις βαλε και μερικες αλλες διαφορετικες σε μεγεθος αλλα ιδιας συστασης-χρωματος...
θα εβγαζα επισης και το τεχνητο πετρινο. θα εβαζα αντι γιαυτο ενα ξυλο ακομη. (για τα πλαστικα φυτα δε το αναφερω λες οτι θα τα αφαιρεσεις). ο,τι δειχνει πιο φυσικο ειναι κατα γενικοτερη ομολογια πιο ομορφο στα ενυδρεια. βεβαια μπαινει και ο παραγοντας γουστο ...αλλα αφου ηδη εκανες αρχη με αληθινα φυτα νομιζω οτι εισαι κι εσυ αυτης της αποψης.

επισης προσοχη γιατι εχεις αρκετα ψαρακια...μη μπεις στον πειρασμο να κρατησεις πολλα μωρα που θα γεννηθουν. υπαρχει κινδυνος υπερπληθυσμου.
τελος κι εφοσον εχεις και αληθινα φυτα και θα βαλεις και αλλα....αυξησε σταδιακα το φωτισμο σου σε 8-9 ωρες. δεν ειναι πολυ δυνατος για να φοβασαι περισσοτερες ωρες φωτισμου.
Panos-alex Ευχαριστώ για τα tips.
Θα βγάλω σε κάποια στιγμή τα πλαστικά και θα βάλω κι άλλα φυσικά φυτά. Έχω προσθέσει κι άλλο ένα χθές, αυτό που ανέβασα σε φωτογραφία σε κάποιο thread που άνοιξα στην κατηγορία 'Ενυδρεία με φυτά' του Forum και ζητάω να μάθω το όνομα του.

Άφησα ήδη τις πέτρες κάτω, αυτές που είχα κάνει 'πύργο'
__________________
Χρήστος
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01901 seconds with 10 queries