Τα Brevis που εχει ο Γιαννης ειναι 99% αρσενικα. Τα αρσενικα εχουν αρκετα ποιο μεγαλα πτερυγεια στην κοιλια τους απο τα θυληκα. Επισης τα ασρενικα ειναι παραδοσιακα ποιο μεγαλα. Τα σημαδια αυτα συνηθως τα καταλαβαινεις αφου εχουν μεγαλωσει. Τα ψαρακια στον Γιαννη εχουν παρει τελικο σχεδον μεγαθος αφου τα εχει καιρο και κανεις δεν πηρε τα τρια τελευταια. Εγω νομιζα πως τα ειχε δωσει ολα μετα. Τα προηγουμενα που ειχε μαζι τους τα ειχα παρει εγω. Ειχα παρει 2 ζευγαρια. Ασχετο εαν μετα ψιλο-σκοτωθηκαν στο ενυδρειο που τα ειχα.
Εαν καποιος θελει να ζησει αυτα τα διαμαντακια και ας ειναι αρσενικα να τα παρει. Θα δωσουν ζωη σε ενα μικρο ενυδρειο. Εξαλου ποσοι απο εμας μπορουμε να κανουμε αναπαραγωγη? Ξερω. θα πουμε ολοι πως κανουμε, αλλα αντικειμενικα ποσοι το κανουμε? Ειτε λογο χρονου, ειτε λογο εληψεις ενυδρειου, ειτε επειδη απλα μας αρεσει να τα χαζευουμε χωρις αλλες ευθυνες. Για αυτο σας λεω. Οποιος μπορει να τα παρει.
Αυτη την εποχη μεγαλωνω Occelatus. Ειναι ακομα μικρα. Παρολο την αποιρια μου με γεννες και μεγαλωμα μωρων shell dwellers πιστευω οταν ελθει η ωρα, να τα παω καλα. Οταν με το καλο γεννησουν, οποιος θελει θα μπορει να παρει.
Μαρκ Τουαιην
Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
|