Καλημέρα!! Γαύρε σε βρίσκω πολύ επιθετικό (είσαι όντως δηλητηριώδης

! Το
ξαναλέω ότι δεν ενέκρινα τα καμώματα της φίλης μου με το ενυδρείο της και της το είπα και ούτε θα έκανα κι εγώ τα ίδια!! Το ότι τα Firemouth αλλάζουν χρώμα όταν ενοχληθούν ήταν άσχετο. Απλά μου έκανε εντύπωση και το είπα. Το ότι θέλει και λίγο τύχη το πιστεύω, αλλά και το διάβασα κάπου. Δεν εννοώ ότι θα τα αφήσω όλα στην τύχη προς θεού! Αν έχει κάποιος να μου δώσει σε συμβολική τιμή ένα ενυδρείο πολυγωνικό, όρθιο που δεν το χρειάζεται για να χωράει εκεί που έχω στο μυαλό μου (μόνο εκεί εχει πρίζα) ώστε να βάλω τα χρυσόψαρα μου ας μου το πεί. Πρέπει να παίρνει όμως 5 χρυσόψαρα. Φίλτρο με σφουγγάρι έχω, θερμοστάτης δεν χρειάζεται αν κατάλαβα σωστά. Επειδή όπως πολύ καλά παρατήρησε ο newfish, τα χρυσόψαρα δυσκολεύομαι πολύ να τα αποχωριστώ, όπως και τα τροπικά το ίδιο, αυτό σκέφτομαι να κάνω. Τώρα την αεραντλία κακώς ή καλώς την έχω τώρα. Ε δεν θα την πετάξω.. Το ίδιο και με το φίλτρο βυθού το οποίο δεν μας το φορτώσαν όπως νομίζεις ευγενικέ και καλέ μου newfish

, αλλά δυστυχώς το ήθελε ο άνδρας μου γιατί του είπε κάποιος γνωστός του που έχει ότι του κάνει καλή δουλειά. Τι να κάνω, τώρα τα έχω! Να τα πετάξω; Δεν μου είπε κανείς σας ότι βλάπτουν σε κάτι..αρα.. φυτά αληθινά δεν θα βάλω τελικά. Τώρα έχε 19 ψαράκια, όλα μικρά. Είναι πάλι πολλά; Αν βγάλω πάντως τα 5 χρυσόψαρα θα είμαι οκ πιστέυω ε; Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.. Θαλασσινό ενυδρείο σίγουρα δεν θα μπορούσα να συντηρήσω (οικονομικά) Αλέξανδρε... φαντάζομαι τι θα λέει η γυναίκα σου..

Τα Αγγελόψαρα μου τα έχασα και δεν πρόκειται να πάρω άλλα όσο έχω το τιγράκι και τον σκατοφάγο

Τα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου λέτε αλλά δεν έχω σκοπό να χαρίσω τα ψάρια μου! Προσπαθώ να βρώ μια άλλη λύση! (βλέπε παραπάνω). Ευχαριστώ George-A! Το φακελάκι που έχω είναι σε σκόνη. Μιας και το έχω να το βάλω ή όχι; Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την υπομονή σας...(εκτός από τον γαύρο..

) Την Δευτέρα θα έχω το τεστ αμμωνίας και θα σας πω τα αποτελέσματα. Καλό απόγευμα!
Υ.Γ. Ποιός θέλει ένα μαύρο Μόλλυ τσιμπητερό; Το έχω σε γυάλα και θα το δώσω στον Αμαζόνιο αν δεν το πάρει κάποιος. Φαίνεται υγειέστατο, τρώει.. Δεν έχω παρά μόνο μια πλαστική γυάλα, γι'αυτό το έβαλα εκεί και το έβαλα με νερό από το ενυδρείο και λίγο Aqua Safe. Bέβαια καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να μείνει εκεί για πολύ ακόμη..