Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 10-01-04, 01:01
pavlos Ο χρήστης pavlos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Μηνύματα: 92
Προεπιλογή

Παράθεση:
Για να μπορεις να αξιολογήσεις αντικειμενικά ποιο ειναι το καλύτερο θα πρέπει να δεις τι ενεργά συστατικά σου προσφέρει.
Στις μέρες μας γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζονται τα φυτά, έχουν περάσει οι εποχές με τις 'μαγικες συνταγές΄...
Και βεβαίως κάθε ενυδρείο έχει διαφορετικές ανάγκες, και βεβαίως σεβαστή η άποψη όσων τα έχουν δοκιμάσει.
Χμμμ ακόμα το ψάχνουν το θέμα των λιπασμάτων σε μερικές λεπτομέρειες. Οσο για τα tablets καλα θα είναι να μην έχουν φώσφωρο νιτρικά.

Οσο για τα λιπάσματα της seachem αν έχετε φράγκα πάρτε τα (όλα όμως) μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθούν κάποια μαζί με χημικά του εμπορίου μαζί, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ πιό φτηνές και θα ελεγα περισσότερο ελεγχόμενες λύσεις.

Obelix
Παράθεση:
Mike, FLOURISH και πάλι FLOURISH.
Τα δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλά αυτό που είδα με το FLOURISH με έσπρωξε να βάλω CO2 να μην πω ότι είναι και το πιο οικονομικό ,άμα έχεις σκοπό να ξανακάνεις παραγγελιά σε 6 μήνες μην πάρεις μεγαλύτερη συσκευασία από 250 ml.
Αυτό που είδες με το flourish μπορείς να το δείς και χωρίς το flourish με power 4 από τα αγροτικά προιόντα η microsal και άλλα trace mixtures μαζί με γλουκονικό η χηλικό σίδερο από τα χημικά. Υπόψην με 10 € αγοράζεις power 4 και για τα εγγόνια σου και το κιλό ο γλουκονικός έχει 50 € (αν λογαριάσεις ότι το κάθε μπουκάλι flourish iron των 250 γρ έχει 2 και κατι γραμμάρια γλουκονικό υπολόγισε για ποσα μπουκάλια μιλάμε.

Παράθεση:
George
Εγω βαζω floreal+ferreal με αριστα αποτελεσματα.
Για ταμπλετες εβαζα τις TETRA αλλα πριν 2 μηνες δοκιμασα τις "7+13 balls" της JBL.

H τιμη τους ειναι 6,39 και βαζες μια φορα τον χρονο
Μιά φορά το χρόνο πάει μακριά η βαλίτσα, συνήθως βάζουν μιά φορά τον μήνα. Εγώ βάζω μόνο σε συγκεκριμένα φυτά για μπουστάρισμα όποτε το θυμηθω η το κρίνω καλό.
__________________
Knowledge is power, but i think that first we should learn HOW to learn
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01755 seconds with 10 queries