HI 98151 ή pHelp1 το manual βρίσκεται εδώ:
http://www.hannainst.com/downloads/instr/istphep1.pdf
Σύμφωνα με αυτό, πρώτα το βάζεις στο 7 και μετά στο 4.
Για την διατήριση πρέπει το αισθητήριο να φυλάσεται μέσα σε ειδικό υγρό (storage solution, HI70300). Aν δεν έχεις τέτοιο, το υγρό καλυμπραρίσματος 7, στην ανάγκη το νερό βρύσης είναι καλύτερο απο το να μένει στεγνό.
Βάζεις λίγο στο καπάκι του.
Όχι απεσταγμένο νερό.
Για την διατήριση σε ψυγείο πρώτη φορά το ακούω, είναι όμως καλύτερο απο το να τα βλέπει ο ήλιος. Τα υγρά αυτά έχουν το σωστό ph σε θερμοκρασία 25C.