Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 11-10-10, 17:54
Το avatar του χρήστη MIXALIS CYPRUS
MIXALIS CYPRUS Ο χρήστης MIXALIS CYPRUS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-03-2010
Περιοχή: Λεμεσος Κυπρος
Μηνύματα: 540
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Andros Εμφάνιση μηνυμάτων
Μηχαλη, ο καθενας καταθετει τις αποψεις του και πρεπει να γινονται απο ολους σεβαστες! Γι'αυτο κι'εγω σεβομαι τις αποψεις σου και σε καταλαβαινω απολυτα για το τι θελεις να κανεις αφου διακρινω να εχεις μια αδυναμια στα φυτα.
Ομως....
Θα πρεπει να λαμβανονται σοβαρα υποψη και οι αποψεις καποιων παιδιων που ασχολουνται εδω και παρα πολυ καιρο με το θεμα.

Και ποσο μαλλον οταν αυτες οι αποψεις καταθετονται μεσα απο εμπειριες....
Δεν ειμαστε οι αρμοδιοι να πουμε στον Α η στον Β να μην βαλει φυτα μεσα σε μια λιμνη με κοι!! Ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Στο κατω κατω μια λιμνη για να δειχνει ωραια δεν βασιζεται μονο στα φυτα μεσα στη λιμνη αλλα και στον περιβαλλοντα χωρο...

Ναι, τα κοι ενοχλουν τα φυτα, ειτε το θελουμε ειτε οχι ετσι εχουν τα πραγματα και οσο μεγαλωνουν τα πραγματα γινονται χειροτερα......

Παντως με τα νουφαρα (οχι πολλα) θα μπορουσες καπως να το παλεψεις αλλα... εαν εχεις την θεληση την υπομονη και την επιμονη ασε την λιμνη σου οπως ειναι τωρα.....

Απο μενα οτι καλυτερο για τη λιμνη σου....
-------------------------



Μα ποιος ειπε οτι δεν σέβεται τις αποψεις των αλλων?Σιγουρα εσεις ασχολείστε περισσότερο καιρο με τις λιμνες και για αυτο εχω ακομα ενα λογο παραπανω να ακουω την αποψη σας . Ομως στο συγκεκριμένο θεμα ( δλδ οτι ειναι δυνατόν να έχουμε κοι σε φυτεμενες λιμνες ) επέτρεψε μου να διαφωνήσω γιατι οπως ειπες και εσυ σε προηγούμενα ποστ υπαρχει η δυνατότητα να βλεπει καποιος μεσω του νετ ακομη περισσότερες εμπειριες ατομων ανα το παγκοσμιο .

Επιμένω λοιπον οτι υπαρχει κόσμος που τα καταφερε με επιτυχία να διατηρει κοι σε φυτεμένες λίμνες . Κανε το ένα google .Θα το δεις και εσυ .

Οσο για τα νουφαρα ειμαι σιγουρος οτι εφόσον τα κατάφεραν φετος του χρονου που θα ειναι ακομα πιο δυνατά θα γεμίσουν τη λιμνη . Για τα φυτά που ειναι σε γλαστρες οσο και να προσπαθώ δεν μπορω να φανταστώ πως ειναι δυνατον να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα .Τα κοι ουδέποτε τα πλησίασαν επιθετικα ως τωρα αλλα ακομα και να το κανουν δεν νομιζω να γινει ο μεγαλος ολεθρος που ακουω τοσο καιρο .Φυσικα εδώ ειμαστε για να δουμε τη συνέχεια .
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01649 seconds with 10 queries