Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-03, 21:23
n1sarris Ο χρήστης n1sarris δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAN
Παράθεση:
Και τι προτεινεις? Ποιο αλλο φιλτρο εχεις υπ οψιν σου?
Εχει το ενυδρειο αυτο αναμονη αυτοματης ταιστρας
Απο που το πηρες και ποσο αν θυμασαι?

Το εσωτερικο φυτρο της juwel το εχω σαν μηχανικο και σε συνεργασια με το εξωτερικο φυλτρο της Hdor prime30 σαν βιολογικο εχω αψογα αποτελεσματα..
Το καπακι δεν εχει καθαρα θεση για αυτοματη ταιστρα αλλα πολυ ευκολα μπενει..
Το ειχα παρει 320e πριν 2χρονια λογικα καπου εκει ειναι και η συμερινη τιμη.
Πρωσοπικα τα 100e παραπανο δεν ηταν το προβλημα μου μιας και γνωριζα την καλη πιοτητα της juwel...
Μου το δινει ο Mr.Zoo στην πλατεια Κοτζια 320ευρω σε 12(!) ατοκες δοσεις. Με αεραντλια, λαμπες, πλατες, χαλικια, φαρμακα κτλ θα φτασει τα 500ευρω φανταζομαι...
Για εξωτερικο φιλτρο θα "ξηλωθω' αργοτερα για να μαπρω ενα καλο(. Μιας και αρχικα θα μετακομισουν εκει τα ψαρακια απο το αλλο μου ενυδρειο: 2Julie, 1Bronze, 5Cardinals, 3Cacatuides. Αρα φανταζομαι οτι δε χρειαζομαι απο την αρχη και το εξωτερικο.
Απλα ειμαι πολυ πιεσμενος οικονομικα (οπως οι περισσοτεροι) αυτη την εποχη.
Απο φυτα, θα βγω στη ζητιανια να μαζεψω οτι μπορω.

Συνεχιζω την ερευνα αγορας παντως. Εχω συναντησει μεγαλες διαφορες στις τιμες. Οι περισσοτεροι η δεν κανουν δοσεις, η κανουν 3 η 6 Και ειναι και πιο ακριβοι

Παντως, για οσους διαθετουν μετρητα, θεωρω τον Σταυρο/Αβυσσος/Λ.Αλεξανδρας και τον Ανδρεα/Υδορκοσμος/Γαλατσι, ατομα πολυ εξυπηρετικα και με τεραστιες γνωσεις. Απο τις καλυτερες επιλογες, ειδικα για καποιον αρχαριο να τους εμπιστευτει (ΙΜΟ)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01349 seconds with 10 queries