Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από amalia
Δεν ειμαι καθολου πορωμενη. Απλα δεν κλεινω τα ματια μου στην πραγματικοτητα αν και βολευει πολυ 
Ειναι σαν να πας να ψωνισεις τροφη για τα ψαρια και να θελει καποιος να βαλει 3 χρυσοψαρα σε γυαλα... σιγα μην εχει προηγουμενη εμπειρια... το εχει δει και σε ενα αλλο σπιτι.. ειναι κιτρινα, γυαλιζουν και δεν απαιτουν και χρονο... θα προσπερνουσες ? Εγω οχι! 
|
ουτε εγω τα κλεινω εχω τσακοθει με πολλα πετ σοπ αλλα και με κυριες που θελανε να βαλουνε 6 αγγελοψαρα σε 60 λιτρα γιατι μοιαζει με πορτατιφ
μερικες φωρες με τη σταση μας οσο και να παλευουμε μενουμε παρκαρισμενοι και δε βλεπουμε οτι ολα τα αλλα περνανε απο διπλα μας
αν θελετε να σωσετε τα αδεσποτα δεν ειναι λυση να τα στειρωνε αλλα να ενημεροθει σωστα ο κοσμος μονο ετσι θα γινει κατι και να περαστει μια καλυτερη νεοτροπια
δε μπορω να χαλασω εγω ενα σκυλο επιδει στο μελλον καποιος μαλ@κας θα αφυσει εναν απογωνο του στο δρομο
αμα τον δεις καντου μια μηνιση μαζι με ενα φιλοζοικο συλογο και θα σου πω εγω μετα αν ξανα αφυσει κανενας τον σκυλο στο δρομο αυτη ειναι η γνωμη μου
δε φταινε τα σκυλια που ζευγαρονουν οι ανθροποι φταινε που δε ξερουν τη να κανουν με ενα σκυλο οπως και με το καθε ζωντανο
αμαλια εσυ εισαι και κοπελα και θελω να ρωτησω κατι γιατι ενα θυλικο σκυλι δεν το αφυνεις να νιωσει σα μανα και το στειρωνεις ???