Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-09-10, 13:27
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Μια που μιλαμε για αρχαριους ... θα πρεπει να πω σε ολους αυτο που δεν φαινεται αλλα γινεται στη πραξη! Πολλοι πιστευουν οτι απογοητευονται και "εξαφανιζονται" ... δεν συμβαινει αυτο ... εχω διαγραψει ΟΛΑ τα πμ μου 4-5 φορες γιατι εχουν γεμισει απο ερωτησεις (και τωρα ειναι 713 οπου ναναι θα τα διαγραψω παλι) ... δεν υπαρχει απογοητευση αλλα φοβος μη πουν κατι που θα προκαλεσει παλι μια πολυσελιδη "διαμαχη" ... Ακομα και εκει τα ιδια προτεινω και ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ που εχουμε "μιλησει" δεν εχουν κανενα μα κανενα προβλημα και ουτε νοιωθουν ασχημα!
Νομιζω ολα τα παραπανω ... αφορουν τις μεταξυ μας "διαφορες" και οχι τοσο τους αρχαριους πιο πολυ απο οτι καταλαβαινω ειδικα την αντιμετωπιση τους απο ολους μας ... Εκει ναι ... πιστευω πως ολοι μπορουμε να βελτιωθουμε!

Και ΝΑΙ στην φιλη μας προτεινα να παρει 1 ζευγαρι μονο κριμπενσις σε 100 λιτρα ενω ηταν εξω απο το πετσοπ μιλουσαμε τηλεφωνικως! Της ειπα να εχει υπομονη και μια που εχει ακομα μπολιασμενο φιλτρο να μη φορτωνει αποτομα με ψαρια ... Μερικοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αντιληψη ... μου ειπε οτι θα εχει και γεννες αρα θα γεμισει μικρουλια - που θα τα δινει! Της ειπα να ψαξει να βρει ψαρακια που θα της αρεσουν πραγματικα -αν αποφασισει να βαλει και αλλα - και να μη βιαζεται!!

Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι τρομαξε και εφυγε ... δεν ειναι ετσι ... απο το τροπο μας τρομαζουν ολοι και μετα η συζητηση συνεχιζεται με π.μ. η τηλεφωνικα! Λογικα πολλοι συντονιστες θα κουνανε το κεφαλι τους γιατι και εκεινοι θα εχουν αντιστοιχες εμπειριες!

Για μενα θα ηταν πιο ξεκουραστο και πιο χαλαρο η συζητηση να γινοταν μπροστα σε ολους ... αλλα δε φταιω και δε μπορω να αρνηθω σε κανενα να απαντησω οσο και να μη προλαβαινω λογω υποχρεωσεων που εχω!

Ο Χαρης παραπανω το γραφει αν το προσεξει κανεις ... και αυτος ξημεροβραδιαζεται να βοηθησει οσο μπορει και αυτο γιατι οταν ξεκινουσε και εκεινος υπηρχαν ατομα το εκαναν αυτο για τον ιδιο!

Οι αρχαριοι μια χαρα καταλαβαινουν ... και οσοι εχουν μιλησει μαζι μου δεν εχουν καποιο θεμα ...

Υπαρχει και η αποψη περι κλικων που για μενα δεν ισχυει ... μεσα απο το φορουμ εχω γνωρισει παρα πολλα ατομα ... ο raven και ο panos alex/polis μια που ταιριαζαμε περισσοτερο εγιναν φιλοι μου ... παρολα αυτα με τη δουλεια και οσα εχει αναλαβει ο καθενας ο Πανος εχει να με δει 1 χρονο περιπου ... ενω με τον Αλεξ μπορουμε να κανουμε και μηνες να συναντηθουμε (οι υποχρεωσεις ολων μας ειναι πολυ μεγαλες) ... Δε παει να πει οτι υπαρχει κλικα ... με τους περισσοτερους συντονιστες δεν εχω συναντηθει ποτε αν δω κατι που δεν ειναι σωστο ομως εχω την "εμπιστοσυνη" οτι θα τα καταφερουν ... τι εννοω:

Στα 180 λιτρα που εχω κραταω 6 δισκακια παραπανω (συνολο 10) μεχρι να ερθει ενα παιδι απο επαρχια να τα παρει .. κανω 2 φορες την εβδομαδα πανω απο 85% αλλαγες νερου ... μου εχει φυγει ο ..... ! Το παραπονο μερικων ειναι γιατι η "κλικα" δε μου την "λεει" και εμενα (ενω την "λεει" σε εκεινον)?... Αν πχ καποιος που εχω δει οτι ειναι ικανος να ανταποκριθει στις αυξημενες αναγκες μιας προσωρινης καταστασης δε θα πω τιποτα ... γιατι ξερω οτι τα ξερει ολα απο πριν ετσι οτι και να πω περισσευει! Αν καποιος ομως βαλει 10 δισκους σε 180 λιτρα χωρις να εχει καθολου εμπειρια (εννοω χωρις να ξερει τις συνεπειες ...) τοτε ακομα και ο ιδιος αλλα και η "κλικα" θα επισημανουν τους κινδυνους! Ο μεγαλυτερος απο αυτους ειναι να τους βγαζει 1-1 νεκρο ...

Για τη δουλεια φευγω 2 ωρες πριν για να ειμαι στην ωρα μου ... αν δουλευω στις 7:15 πρεπει να ξυπνησω απο τις 4:30 ... 2 φορες την εβδομαδα κανω αλλαγες νερου .. ειμαι συντονιστης εδω και απανταω και φανερα και κρυφα σε ολους οσους μπορω (τουλαχιστον στα πμ απαντω σε ολα)... ειμαι συντονιστης και σε αλλο φορουμ (και εκει μια απο τα ιδια-πιο ηρεμα βεβαια) ... δε προλαβαινω σχεδον ποτε ... και βλεπω να υπαρχουν παραπονα ... περι κλικων και απογοητευσης των αρχαριων ... μαλλον ζω σε αλλο κοσμο ... γιατι οποιος θελει να το διαπιστωσει δινω το password να μπει στα πμ μου ωστε να δει του λογου του αληθες! Πολλοι συντονιστες κατα καιρους (ομοιοπαθης) ειχαν φτασει στα ορια τους σε σημειο να θελουν να τα παρατησουν ... οχι για τη κουραση αλλα για την αχαριστια μερικων που με καθε ευκαιρια γραφουν οτι ναναι!

Οσοι με καταλαβαινουν με .... καταλαβαινουν .... οι υπολοιποι καθηστε στη καρεκλιτσα σας και συνεχιστε να γραφετε οτι σας κατεβει αλλα ... μη ξεχναει ποτε κανεις οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται!
Κατα τη γνωμη μου η δουλεια που γινεται εδω μεσα ειναι τεραστια! Αν ξεπερασουμε τα λιτρα τα γκαπυ και ολα τα αλλα ... μερικοι ανθρωποι χαμηλωνουν το κεφαλι και συνεχιζουν ... και αν αυτο θεωρειται κλικα τοτε ναι χαιρομαι αν ειμαι μεσα σε αυτη!

Αυτα ... εχω πμ ...

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02157 seconds with 10 queries