Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-03, 21:08
kostas Ο χρήστης kostas δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Pefki
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kostas
Προεπιλογή

παιδες μην πυροβολειτε τον οδηγο.....

Επρεπε να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι δεν ειμαι χομπιστας τοσο ψαγμενος οσοσ οι περισοτεροι εδω μεσα...

Ειμαι ομως θελω να πιστευω απο τους καλους μηχανικους και μαλιστα στο control και ειδικα οσον αφορα συνθηκες....

Οσον αφορα για ιδεες ριξτε τισ πιο απιστευτες να βρουμε λυση γιατι για ολα υπαρχουν...

Η δικια μου ιδεαειναι για ενα συστημα αυτοελεγχομενο οσον αφορα την χημικη συσταση του νερου...και για αυτο εψαχναπληροφοιες για σενσορες....
Θα με ενδιεφερε ναπιστευω οτι μπορει να στηθει ενα πολυ καλα ισορροπημενο ενυδρειο απο ολες τις αποψεις με την ελαχιστη παρεμβαση του ιδιοκτητη οπως δηλαδη ενα οικοσστημα στο περιβαλλον με την μεγαλυτερη δυνατη προσομοιωση....
Και ολο αυτο να μπορουσε να γινει και με ενα monitoring απο εναν υπολογιστη....(πιο ψιλα γραμματα)

Οσον αφορα τις λυσειςπου χρησιμοποιειται σεβαστες και ικανοποιητικες και παραδοσιακες....

Αφηστε ομως και το μυαλο να δουλεψει λιγο παραπερα αλλιως αν ηταν ετσι η γη θα ηταν ακομα επιπεδη και η γη το κεντρο του συμπαντος...

Επαναλαμβανω οτι απευθυνομαι μονο σε οσους εχουν το μερακι και την ανυσηχια του ψαξιματος και της δημιουργιας και οχι σε χομπιστες που τους ενδιαφερει αποκλιστικα και μονο το ενυδρειο σαν κυρια απασχοληση....

Ισως εκανα λαθος που παρενεβει και ισως θα επρεπε να ειχα θεσει ενα αλλο post...ισως να μην ανηκω καν σε αυτο το board....

Πιστευω ομως οτι η αγαπη για ενα θεμα και οιγνωσεις σε ενα αντικειμενο μπορουν να συνδυαστουν προς οφελος ολων....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01502 seconds with 10 queries