Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-03, 21:11
kostas Ο χρήστης kostas δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Pefki
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kostas
Προεπιλογή

παιδια επειδη ολοι οι χομπιστες δεν ειναι επιστημονες δεν ξερω αν πρεπει να μπω σε πιο τεχνικες λεπτομερειες...χωρις αυτο να σημαινει οτι σεν καταλαβαινουν αλλα τι ενδιαφερει αν ο ελεγχος γινεται απο βοηθητικο ρελε η παιρνουμε κατευθειαν παροχη απο μια πριζα...Οσον αφορα τον θερμοστατη που λες ισως θα μπορουσα νασεβοηθησωεαν ηξερα ακριβως τι θελεις νακανεις..οργανα κλασσικου μηχανικου αυτοματισμου ξερω και μπορω να βοηθησω σε αρκετα ....καθοτι ειναι ο τομεας μου...για πληροφοριες σχετικα με το χομπι και εγω ανατρεχω στον μεντορα μου φιλο γιωργο...

Και απο αυτον δραττωμενος και με την εμμονη του οτι το ενυδρειο και οι συνθηκες θα πρεπει να προσομοιαζουν τις πραγματικες...σκεφτηκα οτι στην φυση ο ηλιος ζεστενει τα ανωτερα στρωματα του νερου οποτε η κατανομη της θερμοτητας στο νερο θα πρεπει ναειναι φθινουσα προς τον πυθμενα του ενυδρειου κατι που μαλλον δεν μπορει να γινει με την κλασσικη αντισταση...κανενα προβλημα ομως και αν η ιδεα μου ειναι σφαλμα στην χρηση της κλασσικης δοκιμασμενης λυσης....

Οσον αφορα το αυτοματο αδειασμα και πληρωση πιστευω οτι εαν προβλεφθει κατα την κατασκευη του ενυδρειου αναλογη αναμονη αποχετευσης μαλλον χρησιμο θα εναι παρα αχρηστο και μεμπτο...δεν καταλαβαινω προς τι ο λιθοβολισμος παλιοτερα...

Τελος ο φιλος που προσπαθησε ναστησει control θερμοκρασιας με χρονοδιακοπτες...μαλλον αστοχο θα ηταν εαν θελεις να αποφυγεις την ταλαντωση της θερμοκρασισας γυρω απο μια τιμη με μεγαλο ευρος...αυτο που εννοω ειναι οτι εαν θελεις πχ 25 βαθμους την μια θα εχεις 27 καιτην αλλη στιγμη θα πεφτεις στους 23 με σχετικα γρηγορες εναλλαγες...μαλλον θα καταντουσε κουραστικο για εναν οργανισμο παρα να εχει μια σταθερα υψηλη θερμοκρασια πχ 24..

Τελος παντων λυσεις υπαρχουν αρκει να υπαρχει διαθεση για δοκιμες και χρονος για κατασκευη....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01380 seconds with 10 queries