Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-10, 17:45
Το avatar του χρήστη aquaman
aquaman Ο χρήστης aquaman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Επ! Σωστός ο wheelsdeal. Το excel πράγματι μπορεί να σου λιώσει τις βαλισνέριες και την egeria, και κάποια άλλα - το είχα διαπιστώσει και εγώ ο ίδιος κάποια στιγμή. Αλλά αφού το χρησιμοποιείς τόσο καιρό, δε νομίζω να φταίει αυτό (αν και εγώ δε θα το έβαζα, σε χαμηλών απαιτήσεων, εκτός αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα).

Ούτε το υπόστρωμα εξαντλείται σε 9 μήνες. Για μένα ο #1 ύποπτος είναι η έλλειψη νιτρικών, αυτή τη στιγμή. Με ΝΟ3=0 είναι πρόβλημα, γιατι χωρίς νιτρικά δεν αναπτύσονται τα φυτά. Αν δε ρίχνεις κανένα άλλο λίπασμα εδώ και 9 μήνες... ;;; Μέτρα και τα φωσφορικά σου, γιατί κι αυτά μπορεί να είναι πολύ χαμηλά...

Για να τα ανεβάσεις, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο γενικό λίπασμα (ρίξε μισή δόση απ'ότι λέει αρχικά, και μέτρα NO3, PO4 να δεις τι γίνεται), ή αργότερα, να αγοράσεις νιτρικό κάλιο και φωσφορικό κλύσμα για να σου βγαίνουν πιό φτηνά.
-------------------------
στραβομάρα... τώρα είδα ότι έγραφες ΝΗ3=0, όχι ΝΟ3=0.
Μέτρα τα όμως (ΝΟ3, ΡΟ4), γιατί αν δε ρίχνεις τίποτα εκτός από Exel μπορεί να μηδένισαν τόσο καιρό...

Επίσης, άλλο το Seachem Flourish (είναι λίπασμα) και άλλο Seachem Flourish Excel (είναι υποκατάστατο διοξ. άνθρακα). Είναι για να μας μπερδεύουν....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 14-09-10 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01246 seconds with 10 queries