Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-03, 09:38
kassianhv Ο χρήστης kassianhv δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: IGOUMENITSA
Προεπιλογή Re: S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO

Δεν μετράμε καμία παράμετρο στο ενυδρίο, ο άντρας μου επιμένει πως σε τόσο μεγάλο ενυδρίο (300 Lt) με τον καλό αερισμό και το φίλτρο ενεργού άνθρακα, αφού δεν έχουμε και αληθινά φυτά, δε χρειάζεται. Είχε ενυδρίο ο ίδιος πολύ παλιά, και το κρίνει άσκοπο. Έχω όργανο pH όμως κάπου στην αποθήκη και μπορώ να κάνω μια μέτρηση μόνη μου. Για νιτρικά - νιτρώdη όμως λίγο δύσκολο...

Σήμερα το πρωί (3η μέρα) το αγγελόψαρο ήρθε λίγο προς το μπροστά μέρος του ενυδρίου, χωρίς ξανά να φάει. Διαπίστωσα μια τριπούλα και στις 2 πλευρές, περίπου 2 mm κάτω από τα μάτια του. Σήμερα θα μπορέσω να πάω σε pet-shop. Tί φάρμακο μπορώ να αγοράσω και πως να κάνω τη θεραπεία μήπως και το γλιτώσω; Τη θερμοκρασία τη ρύθμισα στους 27 οC.

Δώστε μου ότι πληροφορίες μπορούν να με βόηθήσουν...

Υ.Γ. Την τελευταία βδομάδα τους είχα αλλάξει τροφή, είχε φέρει μια καινούρια στο Pet-shop, και μου έλεγε ο ιδιοκτήτης πως είναι εξίσου καλή με την TETRA-complete που τους έδιδα. Επέμεινα πως δε με ενδιαφέρει αν είναι φτηνότερη. Θέλω να μη μου δημιουργήσει πρόβλημα... Τώρα τους δίδω την Tetra την πράσινη.

Page generated in 0,01449 seconds with 10 queries