Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-09-10, 14:05
Το avatar του χρήστη Γιαννης Μ5
Γιαννης Μ5 Ο χρήστης Γιαννης Μ5 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aquaman Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Οι σκόνες διαλύονται μιά χαρά. Μπορεί λίγη να φτάσει στο βυθό, αλλά σε λίγα λεπτά έχει εξαφανιστεί. Και το κόλπο με το ποτήρι καλό είναι, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

2) Κάλιο χρειάζεται χωριστό, γιατί ρίχνοντας ΚΝΟ3 και φωσφορικό κάλιο αυξάνει τα νιτρικά και τα φωσφορικά του. Τι γίνεται αν δεν θέλει να τα ανεβάσει άλλο, αλλά θέλει να προσθέσει κάλιο;

3) Αν πάρεις απο γεωργικά, προσοχή στην καθαρότητα του προϊόντος (στα χημικά που αγοράζω είναι 99% - στα γεωργικά πιθανόν να είναι λιγότερο - καλό είναι να ξέρεις τι είναι το "υπόλοιπο", ή να ξέρεις κάποιον που το χρησιμοποίησε χωρίς πρόβλημα σε ψάρια/φυτά).
Εγω σκονες εχω παρει απο γεωργικα ειδη.Δεν ξερω ποσο καθαρη ειναι(εσυ ξερεις το υπολοιπο 1% τι ειναιαλλα 3 μηνες δεν ειχα κανενα προβλημα.(απο περιεργεια ποσο περνεις το νιτρικο καλιο)Συμφωνω οτι αν ριχνει ξεχωριστα λιπασματα(ζουμια)χρειαζεται καλιο αλλα αν μπει σε μια ρουτινα λιπανσης τυπου EI δεν θα χρειαζεται καλιο,αφου θα το περνει απο τις σκονες.Οσο για το ποτηρι κατα την γνωμη μου ειναι προτιμοτερο να δεις οτι εχει διαλυθει η σκονη 100% σε ενα ποτηρι και μετα να την ριξεις απο το να την ριξεις απευθειας.Βεβαια αφου σου δουλευει ετσι παω πασο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01383 seconds with 10 queries