Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #107  
Παλιά 16-08-10, 07:17
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Βασίλη, εννοείται ότι στον ξύλινο σκελετό έχουν τοποθετηθεί κάθετα στηρίγματα για να ενισχύσουν την κατασκευή. Η φωτογραφία του σκελετού που ανέβασα, απλά παρουσιάζει την έναρξη της κατασκευής.

Υπερβολές ή όχι, μελετώντας, συζητώντας, ρωτώντας και διαβάζοντας χρόνια τώρα, έφτασα στο συμπέρασμα ότι τα πετ nishikigoi απαιτούν άνεση όπως όλα τα άλλα πετ που έχουμε. Όλα αυτά βασικά θα με γλητώνουν από πολύ κόπο στο μέλλον ώστε να απολαμβάνω και να ζω τα ψάρια μου, με το να κάθομαι στην ξύλινη κατασκευή, τοποθετώντας τα πόδια μου στο νερό με τα ψάρια μου να έρχονται κοντά μου... Γι' αυτόν τον λόγο θέλω καθαρότατο νερό με διαύγεια πόσιμου. Προνοώ ταυτόχρονα όμως και θέσεις σκιάς που θα μπορούν να προφυλαχθούν από την ηλιακή ακτινοβολία. Βασίλη, λες ότι "όταν θα φτιάξεις πισίνα θα με φωνάξεις για να κατασκευάσω λίμνη". Με αυτή τη λογική οι χιλιάδες φίλοι των κοι ανά το παγκόσμιο πρέπει να πάψουν να ασκολούνται με λίμνες και να λένε ότι έχουν πισίνες. Πού βλέπεις το κακό να χρησιμοποιείται η τελευταίου τύπου τεχνολογία για τα ζώα που αγαπούμε? Πρέπει να κατανοείσετε και κάτι. Σε οποιοδήποτε κλειστό κύκλωμα και αν αναφερόμαστε, με λάινερ ή όχι, με φυσική όψη ή όχι, μιλάμε ακριβώς για το ίδιο πράγμα, ασχέτως αν η μια απλά "δείχνει" φυσικότερη από την άλλη.

Βασίλη, ο χώρος φίλτρανσης είναι καλύτερα να είναι πολύ κοντά αν όχι ενωμένος με τη λίμνη, γιατί οι σωληνώσεις είνα καλύτερα να μην έχουν μεγάλη απόσταση από τη λίμνη. Ο χώρος φίλτρανσης δεν να φαίνεται καθόλου γιατί θα περάσει από πάνω του ένα μεγάλο τμήμα της γέφυρας, αλλά και τα τοιχόματα του θα καλυφθούν κάποια στιγμή από αγριοπανσέ που δρομολογείται τον Σεπτέμβριο όταν φύγουν οι ζέστες. Ολόκληρη η λίμνη θα είναι προσβάσημη, κάθε της εκατοστό περιμετρικά. Θα μπορείς να κάνεις ολόκληρο γύρο με σωστά δομημένο-διαμορφωμένο μονοπατάκι.Η διαφορά είναι ότι η κάθε της όψη θα δείχνει διαφορετική, έστω κι αν μιλάμε για μικρή δεξαμένη.

Βιάζεστε να προτρέξετε μη γνωρίζοντας την τελική εμφάνιση της λίμνης που ομολογουμένως θα φαίνεται και φυσικότατη, αν εξαιρέσουμε τους ξύλινους διαδρόμους.

Είναι αλήθεια ότι αυτά που σκέφτομαι να κάνω μπορώ να τα φανταστώ μόνο εγώ και με βοηθάει πολύ το επάγγελμα μου στην εικόνα του χώρου. Χτες όμως, έσπαζα το κεφάλι μου σχετικά με την ασφάλεια του χώρου και το κάγκελο που θα κατασκευάσω. Η σύζηγος μου με μια κουβέντα της, μου έδωσε την απάντηση χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Απλά εγώ βλέπω πάντα τα πράγματα λιγάκι πιο μπερδεμένα και αδιαφορώ για τις απλές λύσεις.

Υπομονή μόνο και θα τα δείτε όλα μαζεμένα....έτσι για να έχει και λίγη περιέργια η κατηγορία. Θα έρθουν όμως εκπλήξεις όπως έχω αναφέρει και πιο πριν.

Υ.Γ. Πανοραμική φώτο δεν θα παρουσιάσω, το αφίνω και αυτό στις εκπλήξεις....
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01652 seconds with 10 queries