Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-07-10, 17:05
syphon Ο χρήστης syphon δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ilion
Προεπιλογή

[QUOTE=Γιαννης Μ5;467218]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syphon Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ισχύει αν αντί για δύο κουβάδες έχεις δύο ίδια ενυδρεία
Το θέμα δεν είναι στο μάτι αν φαίνεται ότι δουλεύει.
Ότι θερμοστάτη και να βάλεις το ρεύμα που θα γίνει θερμότητα δεν αλλάζει, άρα και η κατανάλωση αυτού[/QU

Κοιτα να δεις.Βαλε εναν οριακο θερμοστατη για τα λιτρα ρυθμισμενο πχ στους 26 βαθμους στην μια πλευρα του ενυδρειου μπροστα απο την εξοδο του φιλτρου και βαλε ενα θερμομετρο στην αλλη να μου πεις αν θα λεει 26(χειμωνα εννοειτε).Δεν θα λεει ενω ο 150αρης θα δουλευει ρελαντι και θα πιασει τους 26 σε ολο το ενυδρειο.Ο 100αρης θα πρεπει να τον ρυθμισεις στους 27 πχ για να εχεις μεσο ορο 26 σε ολο το ενυδρειο.Αρα θα δουλεψει περισσοτερο απο το μισο του 150 αρη.Εσυ μπορει να εισαι ηλεκτρολογος και να διαφωνεις γιατι ειναι σωστα αυτα που λες και το αναγνωριζω αλλα στο συγκεκριμενο παραδειγμα επειδη ο θερμοστατης ειναι οριακος και μονο γι αυτο πιστευω σε αυτο που λεω.Παντα φιλικα.
Το φιλικά εννοείτε, και δεν είμαι ηλεκτρολόγος ( μηχανολόγος είμαι)
Οριακά ναι έχεις δίκαιο
Αλλά είπα πριν να καλύπτουν και οι δυο τις απαιτήσεις του ενυδρείου για να έχει νόημα αυτό που λέω. Απλά νομίζω ότι και ο 100 και ο 150 καλύπτουν το ενυδρείο
Το βιάσαμε το θέμα του φίλου
Επειδή έχω το ίδιο ενυδρείο με τον φίλο και δεν έχω θερμοστάτη το ψάχνω και εγώ ( κρύου νερού μέχρι πρόσφατα )

Από φίλτρο έχω το eheim 2215 και στο συστήνω ανεπιφύλακτα.Μάλιστα νομίζω ότι αφού το τιγκάρεις σε υλικά και πέσει και η ονομαστική ροή είναι ιδανικό.Ούτε πλυντήριο στο κάνει ούτε μπουκώνει
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01349 seconds with 10 queries