Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-03, 18:15
sv2fpi Ο χρήστης sv2fpi δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γαλλικο - Κιλκις
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην sv2fpi
Προεπιλογή Τελικά το τόλμησα

Γνωριζω οτι εχουν προηγηθει πολυ φιλοι σε αυτα που γραφω παρακατω,εχω ομως υποχρεωση οπως ειπα και στο μυνημα μου οτι θα το βαλω εδω.

Θα σου πω καταρχην για την σιλικονη οτι ειναι μια χαρα ,το ξερω για τι με την ιδια μαρκα εχω φτιαξει 3 ενυδρεια και κανενα δεν μου εχει ανοιξει.
Οσον αφορα τις κοντρες τωρα , δεν χρειαζεται να βαλεις παντου , πρεπει να μπουν σιγουρα στο κατω μερος του ενυδρειου και αυτο οχι περιμετρικα (για τα κυβικα που θελεις), 2 κομματια απο την μια πλευρα στην αλλη με κολλημα στον πατο και στα 3 πλαινα απο την καθε μερια ειναι πολυ καλα. Εαν εχεις στο μυαλο σου ενα τεχνητο φραγμα σε καποιον ποταμο πως ειναι φτιαγμενο θα καταλαβεις μονος σου που δεχεται μεγαλες πιεσεις και που θελει ενισχυση.
Οπως ειπαν το βασικο ειναι το πιστολι σου να μην βγαζει φυσσαλιδες ,για ευνοητους λογους.
Κολλας πρωτα τα πλαινα τα οποια τα στηριζεις και βαζεις και καποιο βαρος απο πανω και αφου στεγνωσουν την επομενη μερα το τοποθετης επανω στην βαση , κανονας ο πατος πρεπει να ειναι μεγαλυτερος απο το ολο ενυδρειο τουλαχιστον μισο ποντο ωστε τα πλαινα να κατσουν επανω του.
σε μια εβδομαδα μπορεις να βαλεις νερο και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, στο ενδυαμεσο κανε ομως και τεστ αντοχης.
Το πρωτο μου ενυδρειο 40χ50χ50 το εκανα χωρις κοντρες και δεν εχει παθει τιποτα, το 2ο 120χ40χ40 εχω 4 κοντρες 2 επανω και 2 κατω, στο τελευταιο και μεγαλο μου 1χ1χ65 τριγωνικο δεν εχω βαλει κατω κοντρες αλλα μια μεγαλη πλακα φελιζολ που την κολλησα παντου , στο επανω μερος εβαλα κοντρες περιμετρικα εκτος την φατσα.
Αλλο ενα που πρεπει να προσεξεις ειναι το που θα διοχετευτει ολο το βαρος του νερου , γωνιες και κολλημα πατου, οσο πιο πολλες γωνιες διαθετει το ενυδρειο σου τοσο μικραινουν και οι πιεσεις σε αυτες ,καποιες επιμερους γωνιες δινουν μια αλλη αισθηση στο ματι ειδικα και αν επενδυθουν σωστα .
Τα ενυδρεια μου τα εχω σε αυτο το site μονο που το μικρο πλεον δεν υφιστατε και το νεο μου δεν το εχω βαλει ακομα http://www.qsl.net/sv2fpi/ta_enydreia_moy.htm .
Προσοχη ολες οι δοκιμες με νερο να γινουν εκτος κατοικιας , ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
Ελπιζω να βοηθησα , καλη επιτυχια.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01607 seconds with 10 queries