Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-07-10, 10:01
amgamer Ο χρήστης amgamer δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

γεια χαρα ξανα σε ολους!!!
Τα ψαρακια συνεχιζουν και ειναι μια χαρα..χαρουμενα..τρωνε και ειναι ζωηρα με ομορφα χρωματα.

εκανα πολλες συζητησεις με το παιδι που στηνει τα ενυδρεια στο μαγαζι οπου το αγορασα.μου ειπε πολλα...του ειπα και γω πολλα και απο σας..απο οσα μου γραψατε και συμφωνει σε ολα... απλα και ο τροπος που μου ειπε ειναι ο ευκολος και ο πιο πρακτικος και ποτε δεν θα παθουν τιποτα τα ψαρακια μου οπως με διαβεβαιωσε.
δεν με αφησε να χαλασω λεφτα σε διαφορα τεστ,παρα μονο σε νιτρικα και ph.

οσο για το Nitrivec... το στρωσιμο παιδια πετυχενει.και στο 20λιτρο που ειχα και στο 200λτ... δεν χω καμια απωλεια..
φιλος με 2-3 ενυδρεια ανω των 300λτ παντα με νιτριβεκ και αυτος ποτε προβλημα και απωλειες.

εγω να πω τις παρατηρησεις μου...και τις εμπειριες μου.
ριξαμε 8 καπακια στα 200λτ οπως ελεγε πισω..παρατηρειται οπως αναγραφει κιολας μια παχια ασπρη θολουρα...αυτη σε 2-3 μερες εξαφανιζεται.το μπουκαλακι λεει μεσα σε 24 ωρες οτι ριχνεις τα ψαρακια σου.
εγω διαβασα και ολο τον οδηγο της sera που εχει αναρτησει online και λεει οτι βαζεις ενα 10% μετα απο 2 μερες το 30% των ψαριων κοκ
ετσι και επραξα...αλλα το nitrivec το αφησα 2 μερες για καλο και για κακο να τρεχει μεσα στο ενυδρειο αδειο.

περισσοτερα δεν μπορω να σας πω απο μετρησεις.. γιατι δεν εχω ολα τα τεστ ακομα οπως σας ειπα.μου ειπε το παιδι πως δεν τα χρειαζομαι ακομα γιατι το νερακι μου ειναι καινουργιο αλλα σιγα σιγα να τα αγοραζω.

το ενυδρειο εχει μεσα 7 νεον , ενα πλατυ, 2 καρδιες , ενα γκουραμι... το τελευταιο δεν μου χει συνηθισει το φως... (ισως ειναι εντονο πολυ??) ολο μου κρυβεται σε σπηλιτσες και μας κοιταει απο κει μεσα
-------------------------
σχετικα με το φιλτρο....
ειναι αρκετο σε οσους ρωτησα... σε 1 ωρα κανει το ενυδρειο 3 φορες σχετικα με την αποδοση του αν θυμαμαι καλα?? μετα ειχε το 200αρι που ηταν τεραστιο και ηταν για πολλα περισσοτερα λιτρα.
παντως πολυ φτηνα το χει εκει που μου δειξες εγω θυμαμαι αρχικη 70?

στα δυο κατω στρωματα εχεει φυγει το μπλε στρωμα που ειχε μεσα και εχει μπει το μακαρονι της jbl δεν ειναι ποροδες...ειναι σαν κιμωλια ασπρη δεν ξερω πως αλλιως να το πω.
και ειναι γεματο στα 2 κατω με μακαρονι κ στο πανω με το μπλε υποστρωμα.
-------------------------

Uploaded with ImageShack.us

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amgamer : 20-07-10 στις 10:01 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01556 seconds with 10 queries