Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 09-07-10, 10:49
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα παιδιά

Για να μπουν περισσότερα από ένα είδος Μαλάουι, πόσα είναι τα ελάχιστα λίτρα που χρειάζονται? Και αυτά πρέπει να είναι καθαρά λίτρα υποθέτω. Άρα πρέπει να υπολογιστεί ο όγκος της άμμου και των πετρών που θα μπουν. Σωστά?
Συνήθως, ναι στα αφρικάνικα ενυδρεία πολύ μεγάλο μέρος του χώρου, το δεσμεύουν οι πέτρες και η άμμος. Άρα τα καθαρά λίτρα νερού είναι συνήθως πολύ λιγότερα από ότι οι διαστάσεις του ενυδρείου δίνουν...

Για να βάλεις ένα δεύτερο είδος (με την προϋπόθεση ότι δεν είναι είδη που μπορούν να υβριδίσουν), πρέπει τουλάχιστον τα καθαρά λίτρα σου να είναι πάνω από 200... Αν θέλεις όμως να είσαι πιο σωστός, τότε θα σου έλεγα με σιγουριά πάνω από 250 ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώνουν και αρκετά μικρά... στις κρυψώνες που θα τους δημιουργήσεις, αλλά παράλληλα να μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.
π.χ. προσωπικά έχω το RIO300 περίπου 350 λίτρα έχω 3 είδη (Labidochromis Caeruleus, pseudotropheus Demassoni και iodotropheus sprengerae)...Έχω φτάσει στο συμπέρασμα, ότι θα πρέπει να αφαιρέσω το ένα είδος και να παραμείνω με τα δύο πρώτα, όταν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν.

(αν μπορεί κάποιος μοντ. να μεταφέρει το ερώτημα του φίλου εδώ στην ανάλογη κατηγορία σαν καινούριο θέμα)
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01422 seconds with 10 queries