Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #53  
Παλιά 30-06-10, 00:06
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε παιδιά, δηλαδή δεν συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να βάλουμε κάποια όρια και αν ναι, τότε πού θα τα βάλουμε?
Δηλαδή το ίδιο είναι να δέχεσαι τα πιο έντονα χρώματα των ρεντ τσέρυ και το ίδιο να δέχεσαι την διάδοση παπαγαλόψαρων?

Αλέξανδρε δεν έχω καμιά προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου και με τα γούστα σου, σε σέβομαι και τιμώ την προσφορά σου στο χόμπυ.
Όσα είπα δεν αποτελούν προσωπική επίθεση εναντίον σου, αλλά αν εννοείς ότι κακώς έκραξα τον Βαγγέλη, τότε αλλάζει το πράγμα και
μάλλον πρέπει να ξανακάνουμε την κουβέντα από την αρχή, γιατί αν συμφωνείς με τις μεθόδους του, τότε για μένα είσαι φάουλ.
Ειναι προς τιμην σου,( αν και ακουσες και συγχαρητηρια για την συμπεριφορα σου) που βγηκες την επομενη μερα και ζητησες δημοσια συγνωμη απο τον Vagvader. Γενικα ο Βαγγελης με τα 24 χρονια πειρας αν και δεν τον ξερω, και περα απο τις επιλογες του στα ψαρια -υβριδια, κρατησε ενα επιπεδο πολυ υψηλοτερο απο αρκετα εξεχοντα μελη εδω μεσα και εκατσε υπομονετικα να του τραβανε το αυτι ατομα με με πειρα 1=2 χρονων σε ...μονομαχους και γκαπι.
Λυπαμαι αλλα το αδικο το αναγνωριζω οπου και αν βρισκεται κρυμμενο και δεν εχω μαθει να μασαω τα λογια μου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eric Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο περιεργεια και μονο εκανα ενα search στο google με αυτες τις λεξεις "discus species" σαν ασχετος με το ειδος που ειμαι. Εκανα κλικ στο πρωτο αποτελεσμα που ειναι αυτη η σελιδα.. http://www.aquariumhobbyist.com/disc...ins/index.html Περιπου στην μεση λεει Man Made Cultivated Strains..
Να ρωτησω αν αυτα ειναι υβριδια? Πως φτιαχτηκανε? Αν ειναι μεταλλαγμενα? Γιατι καποιοι δισκαδες θα θελανε μερικα ή ολα (δεν ξερω)? Γιατι ειναι ακριβα αναλογα με το αιμα τους?
Αν αυτα τα ερωτηματα απο εναν ασχετο ακουγονται υπερβολικα τοτε το ιδιο ισχυει για την παραπανω συζητηση...
Cultivated strains ειναι ατομα επιλεκτικης αναπαραγωγης, ναι ξεφευγουν απο την αρχικη αγρια μορφη αλλα δεν θεωρουνται υβριδια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01638 seconds with 10 queries