Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-06-10, 08:13
Το avatar του χρήστη Sir George
Sir George Ο χρήστης Sir George δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Δραμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
η φορμα που υπαρχει στις ασθενειες....και που πολλοι δυσανασχετουν επειδη προτεινουμε να συμπληρωνεται παντα...δεν εγινε τυχαια..
σε ποσα λιτρα τα εχεις ολα αυτα?? τι τα ταιζεις?? τωρα με τις ζεστες τι γινεται με την οξυγονωση?? εχεις αυξημενα νιτρωδη και μαλλον αρκετα ψαρια για το φιλτρο σου...που ισως να ειναι αστρωτο (ή στρωμενο αλλα ανεπαρκες).
οπως και να εχει προεχει να τακτοποιησεις το θεμα φιλτρανση (ειτε μπολι ειτε επιπλεον φιλτρο αν χρειαζεται) και στη συνεχεια να δεις τι θα κανεις με τα ψαρια σου. να κρατησεις μονο οσα ταιριαζουν. ως τοτε συχνες αλλαγες και μετρησεις.
φιλε Πανο εχω το καρφουρισιο 115λτ εργοστασιακα ... εχω ενα μηχανακι που βγαζει μπουρμπουληθρες 24/7 και το φιλτρο ειναι το μανισιο... θα κανονισω παλι για μπολι παρολο που εβαλα πριν 15 ημερες περιπου.... το σκαλαρακι απεβιωσε, ενω το αλλο βρηκα να το δωσω... απομενουν 1 αλμπινο shark, 1 silver shark, 1 ξιφοφορος 2 black ruby και ενας γλυφτης... θεωρεις οτι ειναι πολλα? και με βαση οτι μου αρεσουν τα ruby και τα shark, ποια θα προτεινες να κρατησω? ευχαριστω για το χρονο σου

υγ. για το φιλτρο δεν ξερω αν κανει δουλεια... να βαλω καποιο καλυτερο ?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01348 seconds with 10 queries