Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim
Πάνο ο στόχος αυτού του θέματος όταν το πρώτο συζητήσαμε ήταν να πούμε όλοι τις απόψεις μας χωρίς στρατόπεδα κλπ απέτυχε τελείως το εγχείρημα… κατέληξαν κάποιοι να υποστηρίζουν τον Τόλη κάποιοι εμένα και ουσιαστικά να μην ακουστούν άλλες απόψεις (τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες εμένα να ανοίξω το θέμα θα σε περιμένω στην γωνιά για αυτό που με έβαλες να κάνω).
|
χαχα...θα ερθω θεσσαλονικη με καλαζνικοφ μη τυχον και σε πετυχω...κι ετσι και σε πετυχω......κερναω καφε
και για μενα το εγχειρημα απετυχε αλλα για αλλο λογο....καθενας ξερει πως θελει η πως δε θελει ενα φορουμ. και ειναι καλη ευκαιρια να το πει εδω..αλλα αυτο το ποστ ευχηθηκα να κανει μερικους να μιλησουν. ορισμενους που τελικα δεν μιλησαν...αλλα σε καθε επιμαχο θεμα επεμβαινουν με πολυ φανερες (σε μενα τουλαχιστον) προθεσεις της δημιουργιας εντυπωσεων...αναστατωσης..."μη με καταπιεζετε αλλο" ενα πραγμα...
γιαυτους ηθελα να γινει το ποστ αυτο...μπας και βγουν με θαρρος να μιλησουν..δε το εκαναν δυστυχως. παραυατα θα κυκλοφορουν εδω στο φορουμ μη βοηθωντας κανεναν και περιμενοντας (σαν το θηρευτη που στηνει καρτερι) την επομενη διαφωνια να "χωθουν". δεν εχουν και καποιο αλλο σκοπο εξαλλου...4 χρονια στο γκαμπ σε κανουν να τους "πιανεις"..κανενα ποστ οπουδηποτε..καμια βοηθεια και οπου μπορει να υπαρξει στειρα αντιδραση..εκει ξερεις οτι θα εμφανιστουν (και ξερεις και τι θα πουν) και παντα επιβεβαιωνεσαι.
εχω παρει αρκετα πμ απο μελη (και μπορω να τα παραθεσω αν χρειαστει ) στις κουβεντες μας για το "γιατι σταματησαν να γραφουν"...λεγοντας μου πως εχουν αγανηκτησει απο ορισμενες συμπεριφορες..
λεγοντας μου πως εχουν κουραστει να πρεπει να αποδεικνυουν καθε φορα το αυταποδεικτο. (μηπως αυτο δεν εγινε και στο θεμα των υβριδιων?)
θα μου πειτε να κατονομασω τωρα...ή οτι δημιουργω κλικες...δε με ενοχλει..και αλλες φορες που υπηρξε προβλημα δεν κατονομασα ανοιχτα...και δε θα το κανω τωρα...καθενας κρινει. ειναι μια πραγματικοτητα που συμβαινει και απλα ηθελα να εχουμε ενα πατημα οτι ...οσοι τοσο πια καταπιεζονται και καταστρατηγουνται...μενουν και παραμενουν και μιλια δε βγαζουν...παρα μονο επωφελουνται ευκαιριακων επεισοδιων. κι αν προκαλεσεις ανοιχτα σε ποστ οπως αυτο και πεις "μιληστε!! πειτε τωρα τα παραπονα σας!!! σας ακουμε και θελουμε τη γνωμη σας"....τοτε...στου κουφου την πορτα...παρε την πορτα και φυγε που λεει και ενας φιλος.
ηθελα να τα πω και τα ειπα. κι ουτε εχω σκοπο να δωσω προσωπικα παραπανω εκταση.
σορρυ που σας κουρασα...