Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim
Συνεχίζω φυσικά να πιστεύω και να εμμένω σε αυτά που έγραψα στο αρχικό ποστ το οποιο εχασε το νοημα του.
|
Μικρο ειμαι ... χαζο παιδι χαρα γεματο ...

Με τα μυαλα που εχω εγω ... δεν ειμαι ετοιμος για τετοια ακομα!!
Στο αρχικό σου ποστ δεν είμαι αντίθετος! Συμφωνώ μαζί σου αρκεί να υπάρχει σαν μεγαλύτερη προϋπόθεση ο σεβασμός προς τον άλλο!
Λογικά δε θα τα συζητούσαμε όλα αυτά αν ίσχυε η παραπάνω προϋπόθεση!
Στο θέμα με τα παπαγαλόψαρα πολλοί είναι που έχουν ευαισθησία σε αυτό το θέμα και σαν μέλος του ΠΣΦΕ στηρίζω και εγώ την προσπάθεια να μη πωλούνται στην αγορά! Πόσο μάλλον αν κάποιος τα αναπαράγει και τα δίνει σε πετσοπ που λογικά θα καταληξουν να πεθαίνουν μαρτυρικά σε άστρωτα ενυδρεία! Ακόμα και τζάμπα για μένα δεν είναι σωστή η πράξη αυτή μόνο και μόνο από τα 100 ψαράκια να βγει 1 από αυτό που θέλει ο ίδιος! Δεν έχει θέση στο gab ένα τέτοιο πείραμα! Η Δημοκρατία είναι αυτό που θέλει η πλειοψηφία και ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση αυτό γίνεται!!
Παράθεση:
στις προσωπικες αντιπαραθεσεις μπορεις να καταλαβεις απο τι παστα ειναι ο καθενας αυτο μετραει για μενα....
|
Ενω για μενα δε μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα για το τι ειναι και τι οχι ο αλλος μεσα απο ενα φορουμ εκτος αν υπαρχει συναντηση και ανταλλαγη αποψεων! Ολοι εχουν τα καλα τους και τα κακα τους! Κανεις δεν ειναι Αγιος και το αντιθετο ... και ειναι λαθος (για μενα) να κρινουμε τον αλλο απο μια συμπεριφορα του! Οι ανθρωποι ειναι πολυπλοκοι και δυστηχως μεσα απο το πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ δυσκολο να καταλαβεις τι ειναι!