Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-10, 15:46
kalaxan Ο χρήστης kalaxan δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Περαία-Θεσσαλονίκης
Προεπιλογή

Επειδή παντού πρέπει να υπάρχουν όρια, πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ όπου έχει κανόνες και συγκεκριμένη ιδεολογία σε σχέση με την αντιπετώπιση των ψαριών στο χόμπυ,οταν λοιπόν αυτά παραβιάζονται σε αυτό το βαθμό και εμπλέκονται και προσωπικές αντιπαραθέσεις είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη διαγραφή ποστ,το κλείδωμα ακόμα και με το μπανάρισμα.

Διάβασα το θέμα με τα τερατουργήματα και την κατάληξη αυτών.(To 95% τροφή σε μεγαλύτερα ψάρια ή πώληση σε ασυνείδητους πετσοπάδες για πώληση αυτών των δυστυχισμένων ειδών σε ανίδαιους) και μου έκανε εντύπωση η υπομονή που έδειξαν ο admin και και οι moderators και στη χωρίς νόημα συζήτηση τους με το συγκεκριμένο άτομο (προφανώς θέλαν να του δώσουν να καταλάβει οτι αυτο που έκανε δεν ήταν σωστό)...

ΥΓ Υπάρχουν όροι χρήσης όταν αυτοί παραβαίνονται ναι να διαγράφονται ποστ κτλ..το πρόβλημα είναι οταν δεν υπάρχει παραβίαση αυτών των όρων.Παρακαλώ αν κάποιος έχει εντοπίσει τέτοια περίπτωση να την αναφέρει αλλιώς νομίζω οτι τζάμπα έγινε τόσο μεγάλο θέμα και ναχαμε να λέγαμε...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries