Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-10, 12:25
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Φίλε Κingrim
ερέθισμα για να μιλήσω ήταν το απόφθεγμα σου απο τον Βολταίρο (ήταν και προμετωπίδα σε γνωστή εφημερίδα) με το οποίο διαφωνώ κάθετα.

Χωρίς να το αναλύσω (ίσως θα έχουμε την ευκαιρία οι Θεσσαλονικείς να το κουβεντιάσουμε απο κοντά) εγώ δεν θα ήθελα κανείς να ξοδέψει καμμιά σταγόνα αίματος να με υπερασπιστεί αν με τα λόγια ή τα έργα μου θίξω την αξιοπρέπεια,την ακεραιότητα,την προσωπικότητα,τη ζωή κάποιου άλλου.

Επί του θέματος: στα γενικά που γράφεις θα μπορούσαμε και να συμφωνήσουμε αν τηρούνται αυτά που κι εσύ βάζεις σαν όρια.Κι εγώ διαφωνώ σε μια συζήτηση για το χόμπυ μας να σβήνονται "αιρετικά" ποστ.Πιστεύω ότι όλες οι απόψεις μπορούν να ακουστούν,να συζητηθούν και να απαντηθούν χωρίς ακρότητες.

'Ομως θεωρώ ότι το GAB κρατάει μια αυτονομία-συνέπεια-σοβαρότητα και έχει πολύ ευρύτερα "δημοκρατικά" όρια απο πχ κάποιο άλλο που έχει βάλει σπόνσορες και πάτρονες εταιρείες και μαγαζιά.

Τα ξαναλέμε αφού κάνεις μια "βόλτα στα πέριξ" και δοκιμάσεις εκεί να κάνεις καμμιά αρνητική κριτική σε ενυδρειακό προϊόν,εταιρεία ή μαγαζί
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01385 seconds with 10 queries