Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #26  
Παλιά 19-06-10, 12:06
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ
 
Εγγραφή: 29-11-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.612
Προεπιλογή

Μην συμβουλευεστε την wikipedia για τοσο ειδικα θεματα. Το "brasil" ειναι πολυ γενικο, το "vietnam" ειναι ασχετο. Τα γνωστα μας ζωοτοκα ζουν στην βορεια πλευρα της νοτιας αμερικης, και στην κεντρικη αμερικη - γενικο κι αυτο, αλλά ειδικο οσον αφορα τις σκληροτητες νερου και την θερμοκρασια. Το ευρος που αναφερεται σε πολλα sites ειναι πολυ μεγαλο. Ενα απο τα εγκυροτερα sites για την ευρεση των σωστων παραμετρων καταγωγης κλπ ειναι το fishbase http://www.webcityof.com/miffidx01.htm (το ιντεξ αυτο ειναι το πιο ευκολο). Στεκομαι σε αυτο το θεμα γιατι πραγματικα (ισως λογω της διενεξης, ισως γενικοτερα δεν ξερω), δεν πρεπει να φτανουμε σε υπερβολες τυπου νεον με γκαπυ.

Οσο για αυτα τα προγραμματα, να πω κι εγω (ξανα) την γνωμη μου. Και γενικα και ειδικα. Γενικα, το εχω ξαναπει, μιλαμε για ζωντανα οντα. Που για να τα κρατησουμε πρεπει να ξερουμε οσο πιο πολλα γινεται για τον τροπο ζωης τους. Θα εμπιστευοταν κανεις ενα προγραμμα υπολογιστη για να μαθει και να μεγαλωσει ενα βρεφος (ανθρωπινο), η εστω ενα κουταβι? Ζει και σε αερα με λιγοτερο οξυγονο αλλά μπορει και να μην τα παει και πολυ καλα?
Δεν ξερω που θα μπορουσε να απευθυνεται ενα τετοιο προγραμμα - σε ποιο κοινο. Στους "ασχετους - αρχαριους", που δεν τους ενδιαφερει και πολυ, αντε να βαλουμε ωραια χρωματιστα ψαρακια στο ενυδρειο, ας δουμε κι ενα προγραμμα να μην κανουμε καμμια χοντρη πατατα. Μεχρι εκει το βλεπω εγω, παρακατω δεν το βλεπω, παρακατω θα ενδιαφερθεις, θα μαθεις που και πως ζουνε, μεσα απο βιβλια, ιστοσελιδες, φορουμ, συζητησεις με αλλους χομπιστες. Θα ηθελα πολυ να ακουσω αλεξ, σε τι κοινο θα ηταν χρησιμο ενα τετοιο προγραμμα και γιατι.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01511 seconds with 10 queries