Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-10, 12:16
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην alex
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
εισαι εντελως φαουλ απο αυτο που θελω να πω....αν δεν εγινα σαφης λοιπον λεω (και ειναι προσωπικη θεση):
ο τσαμης ειναι το αλφαβηταρι του χομπιστα για μενα..απο εκει εμαθα ολες τις εννοιες..οσμωση..σκληροτητες κ.τ.λ.
αλλα στα ευρη τιμων σε καποια ειδη δε με εκφραζει.....τι προσπαθεις να πεις?? οτι τον καθαιρω?? καθε αλλο....δε με νοιαζει αν μια κιχλιδα μπορει να προσαρμοστει σε διαφορετικο νερο...δε θελω να την πιεσω..θελω να προσεγγισω το νερο του βιοτοπου της...αυτη ειναι η προσωπικη μου επιλογη....και εφοσον δε τη λεω ιδανικη...μη λες ουτε εσυ τη δικη σου επιλογη ιδανικη

υ.γ. τα δικα σου γκαπυ ειναι απο βραζιλια ή απο βιετναμ??
ωραια τοτε αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχουμε διαφορετικη αντιμετωπιση, δεν ειναι κακο, ουτε το ενα ουτε το αλλο, κι εγω μεγαλωνω ψαρια και εσυ...το δεν εκφραζομαι απο αυτη την αποψη του Τσαμη η του καθε Τσαμη γιατι μεγαλωνω τα ψαρια μου με αλλον τροπο μπορω να το δεχτω, το οτι ειναι λαθος ο συνδυασμος του ακουαντβαισορ η του Τσαμη ή εκατονταδων χομπιστων ανα τον κοσμο επειδη ετσι γουσταρω και επειδη ετσι εχω ακουσει να λεγεται εδω οχι δεν το δεχομαι... και επιχειρηματολογω πανω σαυτο και βγαζω ακυρα οποια επιχειρηματα δεν ευσταθουν πιστευω...

τα δικα μου γκαπυ οποτε τους βαζω σαμπα χορευουν οποτε μαλλον απο βραζιλια ειναι..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01362 seconds with 10 queries