Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 06-06-10, 16:04
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 17-12-2009
Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Μηνύματα: 3.997
Προεπιλογή

Αυτό που εννοώ είναι ότι τα φίλτρα αυτά δεν έχουν σύστημα που να τα ξεκινάνει αυτόματα όταν δεν είναι γεμάτα με νερό. Με το που το βάλεις δηλαδή στην πρίζα δε θα τραβήξει τον αέρα και θα γεμίσει με νερό και θα δουλέψει. Θέλει μια βοήθεια! Εγώ είτε επειδή είμαι άχρηστος είτε απλά άτυχος δεν κατάφερνα σχεδόν τίποτα με τους τρόπους που έχουν γραφτεί και μου είχε πάρει τις δύο πρώτες φορές από καμιά ώρα πήγα και πήρα μια αντλία με 5 ευρώ και όταν είναι άδειο του κολλάω στην είσοδο την αντλία και το γεμίζει αμέσως με νερό και άμα την κρατήσω και γύρω στο ένα λεπτό φεύγει και όλος ο αέρας που έχει πάρει μέσα και δε χρειάζεται να το ταρακουνάω για να φύγει, για να μην κάνει φασαρία. Δεν μιλάμε για καμία τρελή διαδικασία, μη νομίζεις, απλά εμένα μου είναι πολύ πιο εύκολο από οτιδήποτε άλλο και πολύ πιο φθηνό από το να αγοράσω διπλά βανάκια, τώρα που δεν περισσεύει δραχμή.

Επίσης, για να τα πούμε όλα, δεν έχει καλάθια για να βάζεις τα υλικά και ή θα τα ρίξεις μέσα χύμα (οπότε και θα δυσκολεύεσαι λίγο στον καθαρισμό) ή θα τα βάλεις μέσα σε μία ειδική τρυπητή κάλτσα (όπως της sera) ή σε ένα τρυπητό καλσόν από τη λαϊκή.

Άμα νομίζεις ότι θα έχεις πρόβλημα κοίτα και τις προτάσεις των άλλων και ζύγισέ τα, απλά η σειρά classic της Eheim είναι αποδεδειγμένα αθάνατη!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries