Η αγαπητη συναδελφος και φίλη συνήθως είναι πολυ πιο γλυκομιλητη και ηρεμη (προγραμματιστρια γαρ σε ένα ανδροκρατουμενο τμημα ΙΤ) και συνηθως βγαζει το μαστιγιο μονο όταν προσπαθει να γράψει κώδικα για deadline και εμεις οι βάρβαροι ουρλιαζουμε στον αιώνιο καυγα των Μαϊκροσοφτάδων (προϊσταμενος) και Λινουξαδων (se moi) . Κοινώς αναλαμβάνει τον ρολο της μαμας του λόχου (μοιραζει αντιστοιχα και τις αγγαρίες) και ήρεμει τα πνευματα (ειδικα όταν συγκρίνουμε τα.... χομπυ μας - ο αλλος ασχοληται με μοντελα τραινων) με τάκτ και διπλωματια.
"Γ**ω το κ****ο σας κ***παιδα. Θα με αφησετε ησυχη να γράψω την γ***εφαρμογη ή θα σας κλείσω και τους 2 στο κ***ντουλαπο με τα κ***rack και θα βάλω το aircondition στους 35 βαθμους! ΑΑΡΡΡΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!"
(Σνιφ .. Σκουπιζω δακρια συγκινησης και περηφάνιας όταν ακουώ το καθαρα στρατιωτικο-λιμανιώτικο-κομπιουτεριστικο λεξιλογιο να βγαίνει απο το στομα αυτης της λεπτεπιλεπτης υπαρξης και ξερω ότ όλες οι προσπαθειες μου και τα μαθηματα μου δεν έχουν πάει στράφι)
Ναι αγαπητε Αννιβα το θεμα βγηκε εντελως off topic αλλα πιστευω ότι έγω ξεκινησα να το βγαζω (ποτε δεν μπορώ να αντισταθω σε μια καλη ανταλλαγη πειραγμάτων και "τσιγκλησματων") όποτε και η ευθύνη είναι δικια μου.
Νομιζω ότι είναι ώρα να το κλειδώσουμε το συγκεκριμενο thread...
Αλεξανδρος
Υ.Γ. Χμμ δεν θυμαμαι να έκανα και εγω επισημη παρουσίαση......
Εκτος και αν λαβεί κανεις υπόψη του το περιφημο κουβα......
|