Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas
Nαι κι αυτά είναι καλές λύσεις, αν εξαιρέσουμε τον αισθητικό βιασμό που θα υποστεί το ενυδρείο σου (τι περιμένεις από άνθρωπο με τέτοιο γούστο?)
Το πρόβλημα μ' αυτά είναι ότι δουλεύουν στα 220 volt κι αν πέσουν στο νερό, θα καούν ψάρια, ασφάλειες, το σπίτι, θα γίνει ολοκαύτωμα, το Κούγκι.
Βέβαια ο άχρηστος που στα πρότεινε, παρέλειψε να αναφέρει ότι δουλεύει σε ασφαλιστική εταιρία και ψοφάει για εμπρησμούς και πυροτεχνήματα ο Νέρωνας.  
Ενώ τα ανεμιστηράκια για pc, όπως και τα ενυδρειακά που σου πρότεινα, δουλεύουν με μετασχηματιστή στα 12 volt και είναι σαφώς πιο ασφαλή.
|
Δε νομίζω να υπάρχει άλλη λύση "στο άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!"
Ειδικά εάν έχεις και μια σχετική κουλαμάρα στα χέρια που σε εμποδίζει να φτιάξεις μόνος σου φουρφούρια,
με λίγη προσοχή έχεις αξιοπρεπή και άμεση λύση!
Άμα αρχίζει να κοχλάζει το ενυδρείο, πάρε ένα κουτάλι εσύ και ξεκίνα να φυσάς κουταλιά, κουταλιά να κρυώσει η ψαρόσουπα, μέχρι να έρθει ο Bruce Lee!
Η ζημιά είναι ζημιά και για τον πελάτη (κυρίως) αλλά και για την εταιρία! Φυσικά και δεν ηδονίζομαι να πληρώνω τζερεμέδες!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sKhN0...eature=related