Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 29-05-10, 00:40
Το avatar του χρήστη oko
oko Ο χρήστης oko δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 09-03-2010
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΑ
Μηνύματα: 102
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μίμης Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλεξανδρε οπως το ειπες σκοπευω να βαλω σε καποια σημεια απαιτητικα γαρσιδια και μαλλον cuba.οποτε οπως καλυτερα να βαλω το ΑDA Amozonia II
στα σημεια που θα μπει η κιουμπα και το seachem στα υπολοιπα σημεια.(ανα και με προβληματησε αυτο που ειπε ο φιλος μας oko οτι θα γεμησουν λασπη τα φυτα και τα φιλτρα) και ας μην ειναι και η πιο οικονομικη λυση αλλα προτιμαω να κανω κατι καλα απο την αρχη παρα να επιλεξω την οικονομικη λυση και να μην μου πηγαινει τοσο καλα και να εχω προβληματα.
Φιλε Μιμη ειλικρινα δεν ειχα σκοπο να σε αποτρεψω απο το συγκεκριμενο υποστρωμα. Απλα να παρουμε την αποψη του Αλεξανδρου για την σωστη χρηση του. Εγω δυστηχως με την πρωτη ευκαιρια θα το ξεστησω γιατι τα εχω κανει μπαχαλο γενικως. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα πιο μεγαλοσωμα ψαρια οταν κατεβαινουν στον βυθο σηκωνουν αυτη την θολουρα που κατακαθεται παντου ισως φταιει που δεν μου επιασε το γρασιδι και δεν καλυφτηκε το υποστρωμα.(ισως ειμαι ο μοναδικος που δεν εχω καταφερει να φτιαξω γρασιδι) Απο την αλλη εχω ακουσει οτι κατεβαζει το ph (ειναι αληθεια αραγε) οποτε θα το βαλω στις γαριδουλες μου. Παντως θεωρειται απο τα καλυτερα υποστρωματα αρκει να ακολουθησεις τις συμβουλες του Raven.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01767 seconds with 10 queries