Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris vas
αλλα στο δικο μου πρωτο ποστ για παραδειγμα σε 3 ερωτησεις που εκανα η απαντηση ενος μοντ ηταν επι λεξη"Οχι,οχι και οχι"..ποσο πιστευεις οτι βοηθαει αυτο εναν αρχαριο??
τη συμπεριφορα αυτη τη βλεπω ακομα και τωρα και 2-3 φορες αναγκαστηκα να δωσω εγω συμβουλες σε καποιον αρχαριο,παρολο που δεν θεωρω οτι ειμαι σε θεση να το κανω,γιατι οι υπολοιποι τον αγνοειτε η του μιλατε αποτομα και τον αποθαρρυνετε..
\αυτο λεμε απλα οτι δε βοηθαει..
...
|
δημητρη...θυμαμαι το επιμαχο ποστ. εξακολουθω να πιστευω πως ηταν παρεξηγηση. γιατι το "οχι, οχι και οχι" ηταν σαφεις και ξεκαθαρες απαντησεις που οδηγουσαν σε νεα ερωτηματα αν ηθελες να κανεις. δεν ειχαν κανενα ειρωνικο υφος και αυτο σου το λεω με σιγουρια.
αλλα αν το θελεις...χωρις να μιλαω για το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα γενικοτερα..ολοι δικαιουμαστε μια κακη μερα...κοιταμε το συνολο και οχι κατι μεμονωμενο.
νομιζω πως κανεις δεν αποθαρρυνει και δεν αποπαιρνει καποιον με το πρωτο μηνυμα....καπου θα πρεπει ο αλλος να επιμενει σε κατι χοντρο και ολοφανερα λαθος ή να μη θελει να διαβασει για να τον "αποπαρεις".
ειπες και τη μαγικη λεξη "τον αγνοουμε"...τι θα πει αυτο?? αν αναφερεσαι στους μοντ φυσικα και μπορουν να αγνοουν τις ερωτησεις ολων αν κανουν σωστα το συντονισμο των κατηγοριων τους. δεν ειναι ιστοσελιδα παροχης υπηρεσιων οπως λεω και στο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E7%F3%E5%F9%ED
αλλη ειναι η δουλεια τους. αρα η σωστη φραση ειναι "τον αγνοουν ολα τα αλλα μελη" και γιαυτο θα πρεπει να αναρωτηθει κανεις....γιατι κανενα μελος (και ΟΧΙ μοντ) δεν του απαντα??