Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 28-05-10, 21:09
Το avatar του χρήστη dimitris vas
dimitris vas Ο χρήστης dimitris vas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-09-2008
Περιοχή: thesnikh
Μηνύματα: 203
Προεπιλογή

pano για να μην παρεξηγουνται καποια πραγματα εμενα το φορουμ μου ανοιξε τα ματια κ με γλιτωσε απο πολλα εξοδα αλλα κυριως απο τη στεναχωρια για τα ψαρια που θα εχανα!

γι αυτους τους λογους εγω και ολοι οι αλλοι ειμαστε ευγνωμονες σε ολα τα παιδια του φορουμ και κυριως σε εσας που δινετε συμβουλες..
αλλα στο δικο μου πρωτο ποστ για παραδειγμα σε 3 ερωτησεις που εκανα η απαντηση ενος μοντ ηταν επι λεξη"Οχι,οχι και οχι"..ποσο πιστευεις οτι βοηθαει αυτο εναν αρχαριο??
τη συμπεριφορα αυτη τη βλεπω ακομα και τωρα και 2-3 φορες αναγκαστηκα να δωσω εγω συμβουλες σε καποιον αρχαριο,παρολο που δεν θεωρω οτι ειμαι σε θεση να το κανω,γιατι οι υπολοιποι τον αγνοειτε η του μιλατε αποτομα και τον αποθαρρυνετε..
\αυτο λεμε απλα οτι δε βοηθαει..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokos125 Εμφάνιση μηνυμάτων
.Εχω δει αγγελιες οι οποιες αμαυρωνονται απο διαφορους καλοθελητες με σχολια του τυπου, πετανε ενα λινκ απο τ κουμουλους και λενε κοιτξε ποσο εχει καινουργιο και τετοια(εχει συμβει και με εμενα και ζητησα να σβηστει η αγγελια μου)
φιλε αυτο ειναι αλλο θεμα,καποιες φορες νομιζω πρεπει να γινεται για να προστατευονται μελη του φορουμ που δεν γνωριζουν απο τιμες...
καποιες αγγελιες εδω μεσα ειναι γελοιες,ο αλλος πουλαει 350 ευρω ενυδρειο που στα καρφουρ εχει 80 ευρω καινουριο απλα με εξωτερικο φιλτρο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 28-05-10 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01396 seconds with 10 queries