Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-03, 20:31
Το avatar του χρήστη Hypostomus
Hypostomus Ο χρήστης Hypostomus δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ....
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Hypostomus
Προεπιλογή thanks!

παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον
καταρχην:
ενυδρειο 160 λιτρα καθαρος ογκος με θερμοκρασια νερου 24 -25 βαθμους. φιλτρο εξωτερικο καδο στα 500 λιτρα ανα ωρα κυκλοφορια, χαλικακι ψιλο αγοραστο και ουδετερο. απο φυτα λεω να κατεβω αυριο σαλονικη και να ψαξω διεξοδικα, ακομα δεν εχω μεσα. αμμωνια και νιτρωδη ειμαι μηδενικος, στα νιτρικα λιγο ανεβηκα,και τα οποια κατα ενα μεγαλο μερος προερχονται απο το δικτυο.ελπιζω το φυτακι να τα κανονισει
φωτοπεριοδος στις 12 ωριτσες με 60 cm ,4 λαμπες εκ των οποιο οι δυο πισω ειναι fluora.
παμε στα ψαρια τωρα.
τα τετρα ειnai Gymnocorymbus ternatzi , ta corydoras , nannus.Για paleatus πηγαινα αλλα nannus κατεληξα!! τα εχω λατρεψει τα ατιμα , και τους αφιερωνω πολυ χρονο.τους ριχνω και μιση ταμπλετιτσα της τετρα για bottom feeding ανα 2 μερες. ερωτημα: πως θα διακρινω το φυλο στα γατοψαρακια οπως και στα τετρα?
σημερα φαινεται να ξεκολλησε το ενα απο τα τετρα και κοπαδιαζει και αυτο , ομως δεν ενδιαφερεται για τροφη θα με σκασει αυτο το παιδι.... και αυτα ανεβοκατεβαινουν το πισω πλαινο τζαμι σαν να συναγωνιζονται στο πιο θα φτασει πιο ψηλα
αυτα μεχρι στιγμης

"Καμιά στιγμή δε κράτησε πιο λίγο ή πιο πολύ απο μιαν άλλη"
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01379 seconds with 10 queries