Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-05-03, 21:42
Το avatar του χρήστη Hypostomus
Hypostomus Ο χρήστης Hypostomus δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ....
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Hypostomus
Προεπιλογή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΑΡΙΑ!!

Προς μεγαλη μου ευχαριστηση αξιωθηκα και επιτελους μπηκαν οι πρωτοι κατοικοι στη γυαλα. 4 tetra και 3corydoras για αρχη, εκαναν εγκαινια απο το Σάββατο, και ηδη σουλατσαρουν.
Τα τετρα στην αρχη φανηκαν να μην προτιμουν τα flakes που τους εριξα , κατι που το απέδωσα στο αγχος της προσαρμογης τους. μετα απο μια μερα ευτυχως αρχισαν κανονικα να τρεφονται. Τα τρια κοπαδιασαν ενω το αλλο μενει μονο του και κοιτα τη φατσα του στο τζαμι Τα κορυ μου φαινονται λιγο αγχωμενα καθως ανεβοκατεβαινουν τα τζαμια και το βραδυ μονο ασχολουνται με το βυθο . γουσταρουν επισης να παιζουν πανω απο τους διαχυτες με τις φυσαλιδες. στο γη και υδωρ διαβασα πως κατι τετοιο (ανεβοκατεβασμα τζαμιων) προμυνηει αναπαραγωγη αλλα μου το απεκλεισε ο προμηθευτης λεγοντας πως αυτο θα το κανουν μεχρι να προσαρμοστουν πληρως. Αυτο που με ανησυχησε λιγο ειναι πως αν συνεχισουν ετσι θα παμε για θεραπεια καθως θα σημαινει προσβολη απο παρασιτα ( εδω θελω και μια αλλη γνωμη). επισης αρεσκονται στο να ανεβαινουν στην επιφανεια με μεγαλη ταχυτητα και να αναροφουν λιγο αερα , και μετα με μεγαλη παλι ταχυτητα να κατεβαινουν στο βυθο και να βγαζουν τον αερα με μια φυσαλιδα... οι αλλαγες νερου ειναι συχνες (2-3 φορες την εβδομαδα) και ολα ειναι καλα εκτος απο τα νιτρικα τα οποια κατα ενα μεγαλο μερος ερχονται απο το δικτυο
αυτα!!

"Καμιά στιγμή δε κράτησε πιο λίγο ή πιο πολύ απο μιαν άλλη"
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01410 seconds with 10 queries